Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jo technika ha csak annyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jo technika ha csak annyit adok bele a kapcsolatba mint ő?

Figyelt kérdés

Ismerkedunk tetszünk egymásnak, komoly kapcs-t keresunk mindketten.

A beszélgetesek alatt viszont mindig csak általánosságokat mond. Dolgozik epp, vagy főz, most film, velem mizu.

Korábban en sokat meseltem magamrol, beavattam az életembe, meséltem a tapasztalataimrol, exrol, karrierről, fizuemelesrol, családomrol, terveimrol, celjaimrol, ha szomoru vagyok arrol, ha jo dolog ert arrol, neha beszurtam erzelmeket, jo lenne most veled, jo lenne látni, stb

De ő még mindig itt tart, olyan temai vannak pl időjárás, filmek, fozes, stb

Egy nap kepes ugy elmenni a nap, hogy reggel ir hogy indul meloba, hideg van velem mizu. Napkozben kuld képet a munkajarol. Esteir h hazaert vacsi pancsi film, megbeszeljuk ki mit eszik mit néz filmet.

Nos, ugy döntöttem innenstől azt kapja amit ad, tegnap ota nekem is joforman az idojaras a temam.

Ugye ha egy pasi komolyan akarna akkor nem a sültgalambot várná vagy hogy mikor mászok rá magamtol a semmitől?

Jo ez a technika ahhoz hogy kiugrasszam a "nyulat a bokorbol"? Hogy kiderüljön egyaltalan mit akar?

2019. febr. 1. 07:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy gondoltál már a személyes beszélgetésekre?

Jó, jó, ír valamit minden nap, eszébe jutsz, örülj neki, de lehet utál pötyögni, irogatni, főleg regényeket.. miért nem találkoztok rendesen? Ha együtt vagytok, hogy viselkedik? Akkor is tőmondatokban kommunikál, vagy olyankor lehet vele beszélgetni?

Ha élőben minden ok, akkor találkozzatok rendesen csevegés helyett. Ha akkor is ilyen, akkor ő ez a típus, ha nem tetszik, nem kell erőlködni, lesz más, aki majd tetszik.

2019. febr. 1. 09:00
 12/17 D. Brasco ***** válasza:
75%

Hát sajnos ez a pasi ennyit tud!Ahogy mar mas is irta egy dögunalom lehet!

En is ismerkedtem annak idejen egy csajjal,aki allitotta magarol hogy mennyire önálló meg mennyire tűzről pattant menyecske,és higy mellette nem lehet unatkozni meg a többi szokásos!Na most én mellette csak azt csináltam....amit mar az elejen is ereztem mert a napi kommunikácio kb annyi volt,hogy milyen volt a munka mit csinalsz még este azt csókolom....már ha beszeltünk....mert ha én nem kerestem magatol szinte sosem írt,vagy ha igen akkor 2-3nap mulva mikor eszébe jutottam véletlenül akkor is jött a szokásos mi volt ma,meg a mi a baj 3 napja nem.irtal címü tőrténet!amikor talalkoztunk akkor is olyan unalmas meg langyos szar feelingje volt az egesznek,amit igen hamar meg is untam es kerdeztem hol van a tűz amit úgy bereklámozott az elejen......ekkor jött a neki ehhez még idő kell,meg amugy is mi a bajom mert szerinte minden teljesen rendben van,meg ő most is lángol stb.......én rövid távon véget vetettem ennek a nagy "lángolásnak"........egy honapot sem voltunk egyutt!Szerintem jobb lenne te is valami neked valóbb utan neznel,mert csak az idődet pocsékolod még ha most nem is akarod beismerni magadnak

2019. febr. 1. 09:06
 13/17 anonim ***** válasza:
De miért nem hagyod? Komolyan mondom. Nekem is volt olyan kapcsolatom ahol "azt akartam adni amit kapok" és hiába volt ez a szépen tervezett passzív-agresszív játszma ő nem vette észre és mikor viccelni vagy cukiskodni próbált engem már olyan szinten irritált emiatt, hogy szakítanom kellett.
2019. febr. 1. 09:20
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

Én nem virtuálisan, hanem élőben tartanám vele a kapcsolatot. Mondjuk esténként egy tízperces telefon, hogy a hangját halljam, és 2-3 naponta randi. Reggel mégis mit vársz azon kívül, hogy indul munkába, meg esik az eső? Coelho-idézeteket keressen neked, miközben reggelizik, fogat mos, siet a buszhoz????

Munkahelyen meg a munkájával van elfoglalva, nem azzal, hogy neked mit írjon.

Többször találkoztatok.... Milyen gyakran? És milyen messze laktok? Még ha 100 km-re laktok, akkor is lehetne minden hétvégén találkozni! És együtt töltött 4-5 óra alatt ezerszer annyi kiderülhet, mintha fél évig minden reggel üzenetet váltotok.

2019. febr. 1. 10:25
 15/17 anonim ***** válasza:
A jó "technika" egy személyes találkozó lenne mihamarabb, ott minden elválik általában.
2019. febr. 1. 10:32
 16/17 A kérdező kommentje:

Személyesen is ilyen.

Ha nem szolalnek meg, kukán ülnénk.

Igy nem is sürgetem a találkozast, tekintve plane hogy a legnagyobb randiotlete is a filmezés csak.

2019. febr. 1. 13:07
 17/17 anonim ***** válasza:
76%
Akkor őhozzá olyan nő való, aki szereti hallgatni a saját hangját, szeret a középpontban lenni, szeret irányítani (pl. hogy milyen program legyen). Ha nem vagytok egymáshoz valók, nem kell rá haragudnod, csak el kell fogadnod, hogy nem egymást keresitek.
2019. febr. 1. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!