Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hangoztatják sokan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hangoztatják sokan, hogy a nők 25 év környékén hatalmasat zuhannak külsőleg?

Figyelt kérdés

Egyrészt nem vettem észre ilyesmit a környezetemben.

Van olyan lányismerősöm, aki 19 évesen is kinézett vagy 30- nak, meg olyan is, aki 27 évesen nem néz ki többnek 20-nál.

Valamint, ha valakinek van kisugárzása, egészében egy feltűnő jelenség (ehhez nem kell kirívó külső), az nem szűnik meg egyik évről a másikra.

2019. ápr. 9. 21:43
1 2 3
 21/23 MolotovPunk ***** válasza:
88%
Ez attól is függ ki mennyire öregszik.Velem utóbbi időben két 30 feletti csaj is akart összejönni komoly kapcsolat céljából,mert elmondásuk szerint meg akarnak állapodni és utódot is szeretnének.A gond ott adódott,hogy nekem kettő nő közül egyik sem jött be,ráadásul nem akarok utódot.Ezt velük elég hamar közöltem. :) Egyébként munkahelyemen több nőnél észrevettem,(akik szinglik)hogy 3x után jön a pánikroham,hogy kéne nekik valaki már nagyon.Múltkor egyik 33 éves nő hisztériázott is kolléganőm előtt,hogy neki miért nem lehet rendes pasija?Neki már ez járna ennyi idő után.Ő mondta nekem,hogy a csaj nagyon kivan lelkileg.A hatalmas zuhanás külsőleg egyébként nem teljesen igaz minden nőre,van aki kifejezetten jól tartja magát.Viszont azoknál a nőknél,akik szültek és könnyen híznak,vagy lelki problémáik vannak,azoknál durván meglátszik a csúnyulás.
2019. ápr. 10. 22:12
 22/23 MolotovPunk ***** válasza:
Úgy értem,hogy 30-35 felett látszik meg egyes nőknél ez.
2019. ápr. 10. 22:59
 23/23 anonim ***** válasza:
Azért hangoztatják, mert puhítják a nőket, hogy ha majd ezek a pasik akik ezeket mondják, 50 éves vén trotlik lesznek, akkor jusson pár 20-25 éves nő aki totál pánikban a karjaikba zuhan. Aztán azt nem kalkulálják bele, hogy mivel egyre több férfitársukat is megfertőzik az eszméikkel, nem biztos hogy az a nő pont az ő karjaikba fog zuhanni, mert túl sok lett a pasi aki szintén ugyenerre a "felállásra" hajt.
2019. máj. 22. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!