Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hangoztatják sokan, hogy a nők 25 év környékén hatalmasat zuhannak külsőleg?
Egyrészt nem vettem észre ilyesmit a környezetemben.
Van olyan lányismerősöm, aki 19 évesen is kinézett vagy 30- nak, meg olyan is, aki 27 évesen nem néz ki többnek 20-nál.
Valamint, ha valakinek van kisugárzása, egészében egy feltűnő jelenség (ehhez nem kell kirívó külső), az nem szűnik meg egyik évről a másikra.
Nem, nem ezt jelenti hogy valaki megasszonyosodik. Abszolút nem. Amit te leírtál, az egy testalkat, aminek ehhez semmi köze. A megasszonyosodik az azt jelenti, hogy lecsökken az életenergiája, begyepesedik, egyre kevésbé él fiatalos életet inkább már gyerekeket akar és otthon rohadni egy férfi mellett, megjelennek a ráncok, elkezdi felengedni a kilókat, egyre kevesebbet foglalkozik magával és egyre kevésbé lesz vadóc és feszes, hanem inkább már befásul.
Ezeken a változásokon megy keresztül sok-sok csaj 25 évesen. És onnantól kezdve már nem is úgy néznek rá a férfiak mint egy csajszira hanem mint egy lelakott asszonyra.
Mikor akarjon gyereket, ha nem 25-30 éves kora közt?
Én is 25 vagyok, egy darab ráncom sincs, hacsak nem kezdem el tudatosan rombolni az egészségem még egy darabig nem is lesz (genetika).
Attól, hogy valaki megállapodna (normális emberi igény), még nem fog "otthon rohadni" sem begyöpösödni.
*gyepesedik
á, mindegy
Szerintem ez nem egy általános igazság, de tényleg azt vettem észre a környezetemben, hogy viszonylag sokan munkába állás után és anyagcserelassuláskor elkezdtek hízni, fáradékonyabbak lettek, kevésbé motiváltak. És ez nagyjából 25 körül jön elő nőknél ÉS férfiaknál egyaránt.
Azt viszont nem mondanám, hogy feltétlenül ezzel akkorát zuhanna bárki is, hogy másnap már senkinek sem kellene.
30 eves vagyok, a kolleganom 42.
Ebedszunetben el szoktunk menni bevasarolni, ot rendszeresen 30 evesnek nezik, aki elvitte a kistesojat vasarolgatni.
Egyeni genetika kerdese.
Engem pl rohadtul zavart, hogy 28 evesen is rendszeresen elkertek a szemelyimet, ha piat vasaroltam.
Az elmult 2 evben kezdett kicsit felnottesebb arcberendezesem, kisugarzasom lenni.
Szoval, annyibol igaz ez az oregedes, hogy nem neznek agartestu, pattanasheges tininek.
De nem tudom, lehet ciki ez a mai vilagban, de ez spec. nem zavar, szeretek felnott lenni.
29 éves vagyok. Tavaly a választásokon megkérdezték, hogy első választó vagyok-e.. :D
Két hónapja meg személyit kértek tőlem a boltban.
Erről ennyit, én nem aggódom. Ráadásul a gimis ruháim méretben ugyanolyan jók még rám.
Szerintem én jobban nézek ki és fittebb is vagyok, mint 24 évesen. Ennek oka a megnőtt szabadidő, pénz és érettség. Emiatt leadtam 11 kg-ot. Van időm magamra, heti két jógára, egy edzőteremre, drága és jó minőségű élelmiszerekre és a szénhidrát diétára, amit tartanom kell. Továbbá van pénzem, fodrászra, kozmetikai kezelésekre, esztétikai fogkezelésre (fogfehérítés), szép ruhákra stb. Ami nagyon fontos, hogy kialszom magam rendszeresen, ami annak idején nem ment. Fáradt és karikás volt a szemem.
Azok az emberek férfiak vagy nők akik elhagyják magukat, cigiznek, drogoznak, piálnak vagy egészségtelenül táplálkoznak természetes, hogy öregebbnek tűnnek. Egy ideig lehet csinálni, de egy idő után már látszik a bőrön a kilókon. Ez természetes, viszont ők fiatalon is így éltek, csak még nem látszott meg.
Példákat lehet hozni pro és kontra is. Sokan egyébként ezt szándékos provokációnak szánják, a női oldalon meg foggal-körömmel próbálják bizonyítani az ellenkezőjét.
Az én véleményem férfiként az, hogy ez a 25 éves kor körüli időszak egyfajta vízválasztó minden ember életében. Nagyjából ilyenkorra fejlődik ki teljesen a test, mondhatni ilyenkor van a maximumon. Innentől már nem épül a szervezet, hanem próbálja magát szinten tartani. Ez egy csomó változással is jár, az egyik pl. az anyagcsere lelassulása. Na itt jön a vízválasztó szerep. 25 éves korra már a legtöbben önállóak lesznek, a saját kezükbe veszik az életük irányítását. Egy 17 éves lánynak még nem nagy dolog jól kinézni. A természet teszi a dolgát, az étrendre, életmódra még a szülők is figyelnek (már ha figyelnek), pár csinos ruha, kis smink, jó frizura, és máris jönnek a sikerek. Magyarul az, hogy 17 évesen mennyire "jó nő" valaki, szinte egyáltalán nem rajta múlik. 25 éves kor felett viszont a (korábbi) felelőtlen táplálkozás, mozgásszegény életmód kezdhet nyomot hagyni. Itt kezd látszani, hogy ki az aki valóban törődik magával és tesz azért, hogy "jó nő" legyen és ki az, akinek csak szerencséje volt eddig. Mindkettőre rengeteg példa van. Aki eddig is tudatosan élt, figyelt magára, azon nem fog számottevően látszani a változás és hülyeség azt állítani, hogy "zuhan az értéke". Aki meg csak sodródott az árral, az most jön rá, hogy megszűnt a fiatalságból származó előny, pattannak fel a kilók, fogy a lendület és nem érti, hogy mi a baj. Mondhatnám azt is, hogy igazából 25 (de inkább 30) felett derül ki valójában, hogy ki mennyire "jó nő", mivel ekkor már rajta múlik, hogy mit tud kihozni magából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!