Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindenki csak a tökélete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenki csak a tökéletest keresi?

Figyelt kérdés

Fiúk, és lányok is csak tökéletes párt keresnek magunknak, miközben ő maguk sem azok...

Mindenki a topmodell, szép arcú, divatos, sportoló, jó tanuló egyedeket keresi.

Egy M-L méretű fiú lány, átlagos arcú, értelmes egyed miért nem elég?

2019. ápr. 3. 22:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%

1. Kamu

2. "Ezek", személyekre talán ők!

3. Mégis mi közöd van ahhoz, hogy ki milyen párt szeretne magának?

4. Mindenki a számára megfelelőt keresi.

2019. ápr. 4. 06:04
 12/19 anonim ***** válasza:
73%

Csak itt a gyakorin jelenlévő nőkre és férfiakra igaz, amit írsz, köztük rád is. Az a gyanúm, hogy "Egy M-L méretű fiú lány, átlagos arcú, értelmes egyed" nekes sem elég vagy az átlagos neked magasan van.

Gyakorin jellemző, hogy ilyen és olyan tulajdonságokkal bíró idealizációt keresnek.

Ha szétnézel a valóságban, akkor nagyon sok "átlagos" férfinak és nőnek van párja.

Nem olyan bonyolult, csak ismerkedni kell.

2019. ápr. 4. 08:18
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Nem mindenkinek ugyanaz a tökéletes.
2019. ápr. 4. 08:28
 14/19 anonim ***** válasza:
32%

Jóképű férfiakat olyan nőkkel látok, hogy elgondolkozom, hogy lottón nyerte vagy örökölte.

Sokaknak malacuk van.

2019. ápr. 4. 08:41
 15/19 A kérdező kommentje:

Nekem van párom, már három éve együtt vagyunk szerencsére:)

Csak sok ilyen ismerősöm van, akinek ilyen elvárásai vannak, de ők az elvárásaik nyomába sem érnek.

2019. ápr. 4. 09:04
 16/19 anonim ***** válasza:
10%
Én is sokaknál látom ezt. Persze nem tudnék arányt mondani, hogy az emberek hány százalékára igaz. Nem tudom mi lehet az oka. Kíváncsi lennék hogy régebben is volt egy ilyen szélesebb réteg aki túl magasra tette a lécet, vagy ez csak az utóbbi időben jelent meg. Amúgy valamilyen szintű válogatás szerintem jó is, de azért nem szabad túlzásba vinni, nem jut mindenkinek egyetemi tanár aki topmodell, vagy egyetemi tanár aki testépítő.
2019. ápr. 4. 10:09
 17/19 anonim ***** válasza:
Minderinek az elérhető legjobb kell, hogy ennek mi a realitása az más kérdés.
2019. ápr. 4. 14:09
 18/19 anonim ***** válasza:
#15 Az elōbb mèg azt írtad egy ilyen ismerōsöd van. Amúgy neked minden ismerōsöd beszámol a magánéletérōl, vagy álmairól, arról, hogy mit szeretne a kapcsolatában? Vagy mibōl következtetted le ezeket? Különös.......
2019. ápr. 7. 07:14
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan.. Mindent elmondanak, és nem csak nekem, hanem másoknak is. :)
2019. ápr. 7. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!