Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindenki csak a tökélete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenki csak a tökéletest keresi?

Figyelt kérdés

Fiúk, és lányok is csak tökéletes párt keresnek magunknak, miközben ő maguk sem azok...

Mindenki a topmodell, szép arcú, divatos, sportoló, jó tanuló egyedeket keresi.

Egy M-L méretű fiú lány, átlagos arcú, értelmes egyed miért nem elég?

2019. ápr. 3. 22:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%

Nem vettem észre ilyesmit.

A 90% inkább a számára tökéletest keresi mind külsőleg, mind belsőleg. Ilyet meg sokkal nehezebb tálálni, mint a média által "tökéletes"-nek kikiáltott külsejűt.

Az, hogy ki hogy tanul, vagy mennyire divatos már a középiskolában se érdekli az értelmesebbeket, ilyen kitételeket maximum 12-13 évesek körében tudok elképzelni.

Sportolni mindnekinek érdemes az egészsége érdekében, heti 3-szor fél, egy óra hobbi mozgás mindnekitől elvárható. Pontosabban, mindenkinek elvárás kéne legyen maga felé, mert hozzátartozik az igényességhez.

Hogy kinek ki a "szép arcú" az relatív.

A ruhaméretek fogalmam sincs, mit keresnek itt egyáltalán, soha nem jött még senki oda hozzám úgy ismerkedni, hogy "Szia, hányast hordasz?"

2019. ápr. 3. 22:26
 2/19 anonim ***** válasza:
18%

Bocsi de ez nem igaz.én társat keresek. Legyen igényes magára, rám és kettőnkre. Szeressen és hagyjon szeretni. Legyen társ, egyenlő.legyen célja, élje az életét.

DE: ma már sokszor luxus és túl nagy elvárás h a másik is tudjon főzni és akarjon is, hogy dolgozzon vagy fejlessze magát, hogy beszélgessetek, legyen véleménye, stb... ehelyett mindenhol a flegma, ki ha nem én emberkék...

27f

2019. ápr. 3. 22:28
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nem tökéletes lány kell, csak egy olyan lány aki kedvel és el tudok vele lenni.
2019. ápr. 3. 22:30
 4/19 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem ez nincs így. A férfiak a lehető legjobbat akarják, viszont megelégszenek azzal, amit megkaphatnak. A nők ezzel szemben mindenáron a legjobbat akarják és nem elégszenek meg azzal, amit megkaphatnak.
2019. ápr. 3. 22:33
 5/19 anonim ***** válasza:
93%

Én tényleg elgondolkozom ilyenkor, hogy akik az ilyen kérdéseket felteszik azok nem járnak ki az utcára? Nem látja, hogy nem csak Barbie meg Ken járkálnak kézenfogva, hanem a tök átlagos emberek is boldog kapcsolatban élnek?

De egyébként meg nagyon helyes, hogy mindenki a tökéletest keresi. Nem az objektíven tökéletest, hanem a számára tökéletest. Azt valamilyen szinten megértem, hogyha valakiben tényleg egyszerűen nincs semmi kiemelkedő vagy különleges azt annyira nem keresik. Kell azért, hogy a párod a számodra fontos tulajdonságokban kiemelkedő legyen. Másmilyen emberrel úgy sem lesz tartós kapcsolatod. De ez mindenkinek más és más.

2019. ápr. 3. 22:35
 6/19 anonim ***** válasza:
13%
NEM, NEKEM JÓ LENNÉL TE IS, TE IDIÓTA.
2019. ápr. 3. 22:38
 7/19 A kérdező kommentje:

Van egy lány ismerősöm.. Átlag alatti kicsivel.. Nem csinos, deszka elől hátul.. Semmi formája nincs, van mikor büdösen jön suliba. Nem tud viselkedni.. Majdnem 180cm magas, és mégis izmos, kigyúrt, gazdag, jóképű férfit akar magának.

De nem jár el sehova, csak egésznap otthon ül.

2019. ápr. 3. 22:48
 8/19 A kérdező kommentje:
Ezek mégis mit várnak? Nem is értem..
2019. ápr. 3. 22:48
 9/19 anonim ***** válasza:
80%

A többség a számára tökéletest keresi, különösen akik hisznek az "igaziban". De miért is tennének máshogy? Azzal jó lenni aki számodra tökéletes a maga hibáival együtt és nem érzed azt, hogy "kompromisszum" vagy "eh, jó leszel te is"

Csak úgy találni valakit nem nehéz. Erre mennek a "puák" is, a nagy számok törvénye meg a többi dolog, valakit úgyis találsz. De vajon mennyire lesztek jók együtt? Mennyire vannak közös témáitok? Kiegészítitek-e egymást, jótékony hatással vagytok-e egymásra?

Na egy olyat találni akivel mindez megvan... na az a nehéz. Sokan nem is találják meg sosem (én sem fogom), míg akik igen... Na őket lehet irigyelni :)

2019. ápr. 3. 22:59
 10/19 anonim ***** válasza:
74%
#7 Van egy ismerōsöd..ok.. mi a francért kell ebbōl mindenkire általánosítani?-,-
2019. ápr. 4. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!