Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ledöbbenve mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ledöbbenve mindenki amikor elmondom, hogy én egy átlagos lányt keresek?

Figyelt kérdés

Az átlagosság alatt nem feltétlenül a kinézetet értem hanem abszolút minden szempontot. Nekem egyáltalán nem feltétel, hogy a lánynak diplomája, jól kereső munkahelye, lakása meg miegyébje legyen. Sőt ha ezekből egy is van amit saját erejeből ért el, már elég. A jól kereső munkahellyel sok munka jár, kevesebb szabadidő, ezért kevesebb ideje van boldognak lenni...még akkor is ha szereti a munkáját. Ha nincs nagy vagyona (autó, lakás), kisebbek az elvárásai, alacsonyabb elvárások kevesebb csalódáshoz vezetnek, ezért könnyebb boldoggá tenni.

Amúgy már volt olyan barátnőm akinek a fentiek közül mindene megvólt, mivel gazdag családból származott de mindezek ellenére láttam rajta, hogy nem boldog. Szülinapjára új macbook kellett, új autó (kijelentette, hogy Smart legyen mindenképp). Ezeknek örvendett mindaddig amíg újak voltak, oszt sülyedt vissza a hétköznapok szürkeségébe, mivel egyetemre is járt és dolgozott is mellette. És még büszke is volt erre, mert céltudatos, motivált...csak, hogy elsuhan mellette az élet.

Nekem jelenleg van jó munkahelyem de le tudnék mondani róla csak, hogy több időt tudjak tölteni egy olyan lánnyal akit szeretek. Habár szeretem amit csinálok de nem hajtanék menedzseri posztra -> kevesebb felelősség -> kevesebb munkában töltött idő.

2019. jan. 31. 16:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Értelmes nő nem lesz ma már munkanélküli kiszolgáltatott,mikor a hozzád hasonló megunja, és gyerekkel meg egy bőrönddel kibaffa..
2019. jan. 31. 16:56
 2/20 anonim ***** válasza:
45%
Miért érdekel mások véleménye? A te életedről van szó, nem az övékről. Szíved joga, hogy kit, mit szeretnél és senkinek semmi beleszólása nincs. Nemtudom hány éves vagy, de ez a kérdésed a tini kategóriába illik.
2019. jan. 31. 16:57
 3/20 A kérdező kommentje:

Nem érdekel annyira mások véleménye, hogy megváltozzak miatta, csupán észrevettem ezt és nem értettem. Azzal pedig egyáltalán nem értek egyet, hogy tini kategóriába illik a kérdés. Csupán el kell gondolkodni, hogy mi is a boldogság. Ha azt hiszed, hogy a napi 8-10 óra törtetés a munkában majd otthon még egyetemre is készülni boldoggá tesz akkor inkább te menj a tini kategóriába. Tudom, hogy a mai anyagias világban más értékrendek vannak, de azért elgondolkodtató, hogy az ember az életének hányad részét tölti olyan tevékenységekkel amit nem is szeret igazán.

Az #1-es válaszolónak:

Nem is azt mondtam, hogy legyen kiszolgáltatott. Természetesen legyen munkahelye, de ne azt tegye ki a napja nagyrészét. Ne az legyen a fénypont, hogy kettővel több task-ot zárt be az elvártnál. Éljen a hobbijának, és tudjon egy buszban is boldog lenni, nem csak egy autóban.

2019. jan. 31. 17:14
 4/20 anonim ***** válasza:
72%
Nem döbbentem le.Ès más se döbbent le,csak szeretnéd.Kb leszarja mindenki.
2019. jan. 31. 17:23
 5/20 anonim ***** válasza:
64%
Persze kedves ötöske minden konyhalány és takarítónő is diplomás hülyékről álmodozik.
2019. jan. 31. 17:30
 6/20 anonim ***** válasza:
26%

"Persze kedves ötöske minden konyhalány és takarítónő is diplomás hülyékről álmodozik."

Mondjuk általában ez van... engem hajtott már el lány azért mert a MEKIBEN dolgoztam. Ez volt az indok hogy miért nem.

A slusszpoén az volt hogy ő is hasonló kaliberű munkát végzett.

2019. jan. 31. 17:38
 7/20 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem tudnám, még el is hinném Lumpáciúr :D

Diplomás volt a konyhalányka, ha jól emlékszem.

2019. jan. 31. 17:41
 8/20 anonim ***** válasza:
27%
Diplomás, viszont ugyanolyan jellegű munkát végzett mint én, tehát miért is pattogott?? :)
2019. jan. 31. 17:43
 9/20 anonim ***** válasza:
84%
Tudjuk miért, hosszú távon senki sem szeretne zsemléket simogatni, átmeneti megoldásnak és feltőkésedésnek ideiglenesen megteszi :)
2019. jan. 31. 17:45
 10/20 anonim ***** válasza:
27%

:D

De ő azt kérdezte hogy mit akarok az élettől? Holott ő maga se tudta mit akar, hiszen egy hotelben volt reggeliztető cseléd!

Azóta se hevertem ki.

2019. jan. 31. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!