Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlagos nő tud azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos nő tud azzal kompenzálni, ha okos, intelligens?

Figyelt kérdés

Most elméletben.

Ha adott egy lány, aki külsőre nem tökéletes, de nem is csúnya, csak épp nem tartozik a felső 5%-ba, kompenzálja ezt ha kiderül róla, hogy mondjuk több nyelven beszél folyékonyan (akár 6-7), külföldön diplomázott, és sok mindenhez hozzá tud szólni?

Vagy ez inkább már csak hátrány még mindemellé?

2019. jan. 31. 14:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne hátrány? Persze, a párválasztásba ez is beletartozik, milyen értékekkel rendelkezik az illető. Én pl pasiként, nagyon szeretem az intelligens nőket, koptattam már le fullos nőt azért, mert egyszerűen zavarban voltam attól a ténytől, mennyire buta. Nem lehet velük mit kezdeni.
2019. jan. 31. 14:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Nálam egyértelműen előny. Főleg, ha mellé kedves, életvidám személyisége van.

Sokkal vonzóbb, mint egy szép, de buta nő.

2019. jan. 31. 14:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem az előny, ha talpraesett és nem hisztizik. A nyelvtudást elismerném, mint eredményt, de úgy gondolnám a kapcsolatunk értékét nem növelné. Nem várom el, hogy diplomás legyen, az is jó, ha szakmája van. Természetesen ha diplomás, szintén elismerném a tudását, csak megint nem feltétlenül látnám a kapcsolatunk minősége és a diploma közti összefüggést.

Ami nálam igencsak erős érv egy lány mellett: ha alapvetően mosolygós, vidám és szeret szexelni (persze kölcsönös örömszerzéssel). Ha ezek megvannak, nem érdekel ha nem olyan szép arcú, vagy kicsit husi. De őszintén, előbb találok szép lányt, mint olyat, akit leírtam...

2019. jan. 31. 15:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg "átlgagos" és nem inkább ugly, akkor Adoniszokkal is dugathatja magát. :D
2019. jan. 31. 15:38
 5/10 anonim ***** válasza:
19%

Mi férfiak (legalábbis a normálisabbja) pont az ilyen “szomszéd lány”, akinek esze is van típusra bukunk, így nem kell kompenzálnod.

Ha a pláza cica-insta hercegnő vonallal akarsz konkurálni a kigyúrtmenőpasi vonalon, akkor sajnos az ész hátrány lesz, mert nem fogod olyan gyorsan megérteni, hogy a “szép vagy” bókból hogy következik a “dugjunk” folytatás.

2019. jan. 31. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:
17%

Szemkontaktus, majd nyeld le!

Ezzel fogod meg legjobban a kanokat!

A diplomád csak akkor érdekli őket, ha pokolian jól keresel és eltartod őket!

2019. jan. 31. 15:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem csak annyi számít, hogy legyen humoros. Én nagyon szeretek nevetni. Az előny, hogy mindenhez hozzá tudsz szólni, főleg ha nem akarsz mindent a tudományos oldaláról megközelíteni.

Nekem is van diplomám, nem tartom nagyra...pedig mérnöki. Én is majdnem négy nyelven beszélek, hárman folyékonyan, egyet még csak most tanulok. Ezek jópofa dolgok de egy kapcsolatban számomra nem relevánsak. Az intelligencia és a jólneveltség ezeknél sokkal fontosabb.

2019. jan. 31. 15:54
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha jól tud copni. :D
2019. jan. 31. 16:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem, csak ha csinos , fiatal az számit csak!
2019. jan. 31. 20:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálam igen.
2019. jan. 31. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!