Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még régi vágású nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még régi vágású nők akik otthon maradnak cserébe mosnak főznek takarítanak és kiteszik a férfi ruháit?

Figyelt kérdés
Tehát a nő otthon van és élvégzi cserébe a házi munkát... Én mint férfi dolgozik és haza hozza a pénzt. Van egy saját ingatlanon valamint haza hozok nettó 200 at
2019. ápr. 3. 11:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor régi vágású férfi vagyok. En szévesen csinálom ezt ha cserébe eltartanak. 😃
2019. ápr. 3. 14:57
 52/61 anonim ***** válasza:
100%
És a farhát es otthon kussadás neked eltartást jelent?
2019. ápr. 3. 15:00
 53/61 anonim ***** válasza:
85%

#44:

4 hete beteg vagyok.

Nem eszi meg a tápszert. Viszont a szoptatásnak hála a kiscsávó 4 nap alatt letudta a betegségét. Ilyet a tápszer nem tud. Viszont abban a 4 napban semmi mást el se fogadott.

Akinek terhesség alatt hányingere van, annak is így odaböffented, hogy menjen abortuszra?

2019. ápr. 3. 15:08
 54/61 anonim ***** válasza:
25%
200 nettó szövegen jót nevetttem ! Az kb a fel lábbal hajléktalan gyári munkás típus. Hogy lehetne azzal családot alapitaní ? 😂
2019. ápr. 3. 15:18
 55/61 anonim ***** válasza:
86%
Nettó 200-at a hajadra kenheted, ha egy nőt és plusz két gyereket kell eltartanod. Akkor kicsit erőltesd meg jobban magad és célozd meg a nettó 600-at minimum.
2019. ápr. 3. 15:58
 56/61 anonim ***** válasza:
76%
55 vagy: egyetemistaként többet keresek nálad, minek maradnék otthon olyan férfi mellett, aki csak ennyit tud keresni? Jó vicc.
2019. ápr. 3. 15:59
 57/61 anonim ***** válasza:
21%

1. Attól, hogy nem neveltem fel egy gyereket sem, még azt hiszem, számra vehetem a tápszer szót.

2. Írtad, hogy nem szedhetsz akármit, mert szoptatsz--->4 hete beteg vagy. Ha beszeded a bármit, akkor lehet, hogy nem lennél 4 hete beteg. Erre a rövidebb időszakra javasoltam a tápszert.

Oké, nem eszi a tápszert. Ha minden igaz, anyatejet is lehet venni patikában. A gyerek amúgy nem akar éhenhalni, majd megeszi amit adsz neki és ehet, mikor éhes lesz.

3. Felőlem szoptathatjátok a gyereketeket TBCs-en is, abszolút nem vagyok benne érdekelt.

Ha volt volt bármi sértő a #44-es válaszomba, akkor légyszi linkeljétek, ellenkező esetben ne hisztizzünk, mert még eltanulja a gyerek.

32/f

2019. ápr. 3. 17:10
 58/61 anonim ***** válasza:
67%
Ne bántsátok, ő a mansplainer-in-chief. A menstruációtokról is többet tud, mint ti. Ő okoskatörp, a pasikák védőszentje.
2019. ápr. 3. 18:52
 59/61 anonim ***** válasza:
68%

57. "Lapozzunk" - ez sértő volt. Szádra veheted amúgy a tápszer szót, csak ha nem értesz hozzá, minek nyilatkozol ilyen magabiztosan.

A másik 4 hete beteg, azóta ezerszer végiggondolta és addig is már rég óta szoptatott...

Tej elapad könnyen még fejéssel is. Töredékét lehet fejni annak, amit a baba kicummog. Egyénileg is változó. Én egy étkezésre való mennyiséget 2x2 mellből tudok pl kiszívni ha jó az időszak.

Ezekre a felső légúti szarokra meg nincs olyan gyszer, ami hatékony de szoptatva nem lehet szedni. Antibiotikumból is lehet szedhetőt kapni.

2019. ápr. 3. 19:53
 60/61 anonim ***** válasza:
100%
A netto 200 nagyon kevés,ezt remélem nem komolyan gondoltad.Amúgy meg egy ép eszü csinos nö nem hozza magát ilyen kiszolgáltatott helyzetbe.
2019. ápr. 3. 20:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!