Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még régi vágású nők akik otthon maradnak cserébe mosnak főznek takarítanak és kiteszik a férfi ruháit?
#44:
4 hete beteg vagyok.
Nem eszi meg a tápszert. Viszont a szoptatásnak hála a kiscsávó 4 nap alatt letudta a betegségét. Ilyet a tápszer nem tud. Viszont abban a 4 napban semmi mást el se fogadott.
Akinek terhesség alatt hányingere van, annak is így odaböffented, hogy menjen abortuszra?
1. Attól, hogy nem neveltem fel egy gyereket sem, még azt hiszem, számra vehetem a tápszer szót.
2. Írtad, hogy nem szedhetsz akármit, mert szoptatsz--->4 hete beteg vagy. Ha beszeded a bármit, akkor lehet, hogy nem lennél 4 hete beteg. Erre a rövidebb időszakra javasoltam a tápszert.
Oké, nem eszi a tápszert. Ha minden igaz, anyatejet is lehet venni patikában. A gyerek amúgy nem akar éhenhalni, majd megeszi amit adsz neki és ehet, mikor éhes lesz.
3. Felőlem szoptathatjátok a gyereketeket TBCs-en is, abszolút nem vagyok benne érdekelt.
Ha volt volt bármi sértő a #44-es válaszomba, akkor légyszi linkeljétek, ellenkező esetben ne hisztizzünk, mert még eltanulja a gyerek.
32/f
57. "Lapozzunk" - ez sértő volt. Szádra veheted amúgy a tápszer szót, csak ha nem értesz hozzá, minek nyilatkozol ilyen magabiztosan.
A másik 4 hete beteg, azóta ezerszer végiggondolta és addig is már rég óta szoptatott...
Tej elapad könnyen még fejéssel is. Töredékét lehet fejni annak, amit a baba kicummog. Egyénileg is változó. Én egy étkezésre való mennyiséget 2x2 mellből tudok pl kiszívni ha jó az időszak.
Ezekre a felső légúti szarokra meg nincs olyan gyszer, ami hatékony de szoptatva nem lehet szedni. Antibiotikumból is lehet szedhetőt kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!