Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még régi vágású nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még régi vágású nők akik otthon maradnak cserébe mosnak főznek takarítanak és kiteszik a férfi ruháit?

Figyelt kérdés
Tehát a nő otthon van és élvégzi cserébe a házi munkát... Én mint férfi dolgozik és haza hozza a pénzt. Van egy saját ingatlanon valamint haza hozok nettó 200 at
2019. ápr. 3. 11:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
35%
KDNP-székházak környékén keresgélj!
2019. ápr. 3. 12:21
 12/61 anonim ***** válasza:
100%

Ez az életmód nagyon kiszolgáltatottá teszi a nőket, így csak egyetlen esetben érdemes bevállalni: ha gyerekek vannak.

Viszont ahhoz 200 nettó kevés lesz, inkább a duplája kéne.

2019. ápr. 3. 12:24
 13/61 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nő manapság szerintem nemigen van, akinek egyáltalán ne lennének céljai, ne akarna munkahelyet, karriert. Van aki átmenetileg olykor bevállalná ezt a háziasszony szerepet, amikor épp nincs munkája, és keresői folyamatban van, de ez nem olyan szerep, amit egy életen keresztül eltudna képzelni.
2019. ápr. 3. 12:26
 14/61 A kérdező kommentje:

Szerintem simán meg lehet élni 200ból...

Igen max nem megyünk nyaralni, nem tartunk fent kocsit és esszük a csirke farhátat de meg lehet élni..

2019. ápr. 3. 12:28
 15/61 anonim ***** válasza:
94%

Uncsi már mára ez a sok anyuci pici fiacskája, töketlenkedős kérdés.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Egy nő NEM házirabszolga! Közös háztartásban minden teher közös. És a gyereknevelés is közös!

Nem csodálom, hogy nagyon sok nő nem talál magának normális, érett férfit, ha a mostani pasik agyi szintje leragadt a gyerekkorban és az őskorban!

2019. ápr. 3. 12:29
 16/61 anonim ***** válasza:
87%

"valamint haza hozok nettó 200 at"

LOL

2019. ápr. 3. 12:32
 17/61 anonim ***** válasza:
88%

"Szerintem simán meg lehet élni 200ból..."

Mond majd ezt a gyerekednek is, amikor gúnyolni fogják, mert turis ruhába fog járni, mert nem telik még ruhára se!

2019. ápr. 3. 12:33
 18/61 anonim ***** válasza:
92%

"Igen max nem megyünk nyaralni, nem tartunk fent kocsit és esszük a csirke farhátat de meg lehet élni.."

Szóval inkább nélkülözöl, de szolgáljanak ki. Szánalom.

2019. ápr. 3. 12:33
 19/61 anonim ***** válasza:
13%

"mi a rossebet csináljon szerencsétlen csaj egész nap? Még ha fogadsz egy bejárónőt is heti 2*4 óra bőven elég"

Ajj, ezeket annyira nem értem. Az ilyen emberek komolyan ennyire nem találják fel magukat? Nincs semmi tennivalójuk otthon? Most dolgozok teljes munkaidőben, és elbírjuk mellette a háztartást, nem erről van szó, de volt időszak amikor otthon voltam, és igenis feltaláltam magam, sokszor még úgy se volt elég időm azokra, amiket kitaláltam. Mert oké, persze, össze lehet bni egy porszívózást 10 perc alatt, de azért ha szeretnél konyhakertet, virágoskertet, minden nap otthon sült péksütit vagy kenyeret, házi lekvárt, 2-3 évente frissítő festést a lakásban, ilyen apróságokat, akkor ezek munka mellett nagyon nehezen férnek bele, így együtt pedig esélytelen, hacsak valaki nem tud leszokni kompletten az alvásról.

Édesanyám szintén, néhány éve volt, hogy 3 évig munkanélküli volt. Akkor még otthon laktam, ha nem volt suli, akkor láthattam, hogy marhára nem unatkozik, alig lehetett beimádkozni a kertből. Ha épp bent volt, akkor tanult, ez alatt az idő alatt csinált nyelvvizsgát.

Én is egy csomót tanultam, mikor otthon voltam, meg meg tudtam csinálni nagyobb munkákat is, amire esténként már nincs idő, pl. mit tudom én, kerti sufni lecsiszolása és újralakkozása, az említett festés, a ház összes könyvének kiporolása, hasonlók. Vagy sokkal többször tudtam átmenni nagyszüleimhez segíteni nekik ebben-abban a ház körül.

Most dolgozok, és megoldjuk így is az életünket nyilván, de azért hiányzik az az idő, amit akkor az otthonunkra tudtam fordítani. Meg az, hogy a közösen töltött időnk szabadidő volt, nem kellett az estéinket meg a hétvégéinket elkrni otthoni munkára.

El nem tudom képzelni hogy akik "unatkoznak" ha otthon vannak, azok hogy csinálják, hogy ennyire nem találják fel magukat. :D

Az, hogy nem kell minden nap egész nap otthon dolgozni, az tiszta sor. Na de ne mondjuk már, hogy nem is lehet....

2019. ápr. 3. 12:36
 20/61 anonim ***** válasza:
80%

"Szerintem simán meg lehet élni 200ból..."

Ember, 200 egy albérletre is kevés. És ezt nem úgy értem, hogy kevés marad majd mellette, hanem szó szerint, nem jön ki ennyiből a lakhatás. Vidéken lakunk, ketten fejenként keresünk 200-at, na ez az a kategória, hogy nem járunk nyaralni, de megélünk. Amire te gondolsz, az az éhhalál. Pláne nagyvárosban...

2019. ápr. 3. 12:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!