Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még régi vágású nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még régi vágású nők akik otthon maradnak cserébe mosnak főznek takarítanak és kiteszik a férfi ruháit?

Figyelt kérdés
Tehát a nő otthon van és élvégzi cserébe a házi munkát... Én mint férfi dolgozik és haza hozza a pénzt. Van egy saját ingatlanon valamint haza hozok nettó 200 at
2019. ápr. 3. 11:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
32%

Honnan tudod, hogy a kérdező hol lakik?

2019. ápr. 3. 12:55
 32/61 anonim ***** válasza:
100%

#22:

A márkás és a minőségi nem ugyanaz.

Nem mindegy, hogy 12 ezerért veszel egy cipőt, amit 3 évig tudsz hordani, vagy 4500-ért egy kínai gagyit, amiből 3 év alatt veszel hatot, ami 27 ezer.

2019. ápr. 3. 12:59
 33/61 anonim ***** válasza:
31%

Ez nekem is feltűnt :D Én is voltam influenzás, összesen háromezer forint volt a gyógyszer, de a nagyját lábon kihordtam, egyedül a lázas időszakban kellett egy kis medikit. De a nagyrésze megmaradt és elvileg még 21 évig nem jár le, úgyhogy jövőre is ha elkapna, akkor megvan a gyógyszer.

A "20 ezer ment el influenzagyógyszerre" ember az orvosok áldozata, az orvos lazán összeállít neked egy ötvenezres pakkot is, mivel érdekelt benne.

2019. ápr. 3. 13:01
 34/61 anonim ***** válasza:
100%

Kínaiakból szoktam öltözködni, de már ott is egy sima egyszerű dzseki 10 000 ft, egy farmer 5000 ft, egy blúz, póló úgyszintén 3-5000 ft.

És nem beszéltem semmi márkáról!

Engem pl. néhány felsős általános iskolában azért csúfoltak, mert szemüveges voltam. Ennyi. A gyerekek mindig találnak valamit, ami miatt gúnyolhatják a másikat.

2019. ápr. 3. 13:03
 35/61 anonim ***** válasza:
43%

Nekem minőségi "munkavédelmiboltos" utcai cipőm van (külsőre normál cipő, szóval nem egy ilyen fémbakancs), 2 éve hordom és még mindig tökéletes, de egy ilyenben a gyereked ugyanúgy kikezdi a plebsz, mint a kínai sportcsukában.

Érdekes, hogy ugyanez a réteg a retkes tornacipőre nem fújjol, mert azon van csillag és az Konverz ami "menő".

2019. ápr. 3. 13:03
 36/61 anonim ***** válasza:
100%

Valaki írta a buszbérletet.

Ez nekem is eszembe jutott... 27k havonta az utazásom úgy, hogy 20 km-re járok vonattal...

Aztán nehogy munkába vonatozni luxus legyen. :D

2019. ápr. 3. 13:07
 37/61 anonim ***** válasza:
0%

Ez így igaz, a kínai már rég nem olcsó. Olcsó volt valaha, az volt a "beetetés". A kínaiak nem ostobák.

De a márkás cuccok ára még betegesebb. Van ahol egy kabát 70000, csak mert valami felkapott márka logója díszíti.

Szóval igen, a "minőségit a kínai árán" a legjobb megoldás, ez általában sportruházati és munkavédelmi boltban elérhető.

2019. ápr. 3. 13:08
 38/61 anonim ***** válasza:
90%

Barátunk anyukája rákos, neki havi 400 ezer a gyógyszere. 😔 Az egész család arra túlórázik és spórol, hogy pár évvel meghosszabbítsák az életet.

Az a kellemetlen betegség.

Kisgyerekkel úgy hagysz ott 5-10 ezret, hogy kutya baja. D-vitamin, Espumisan, Biogaia, popsikrém, babasampon, gyógyszertári fürdető, hopp egy tízes ugrott.

Meg lehet élni ketten 200-ból. Feltéve, hogy a nő egy lusta, munkaallergiás kullancs, akkor örül is neki, hogy eltartják. Ha van vagy 60 az IQ-ja, akkor elvan a tévé előtt, nincs igénye nyaralásra.

De azért szerencsére nem ez az átlag nő.

2019. ápr. 3. 13:08
 39/61 anonim ***** válasza:
9%

Ezt hogy csinálod? Egy 20 km-re történő vonatbérlet ára Nincs 27.000.

És a munkáltató általában "kifizet" ebből valamennyit (nálunk pl. valami 86%-ot)

2019. ápr. 3. 13:13
 40/61 anonim ***** válasza:
92%

És igen, kérdező, mi van akkor, ha beüt egy tartós komoly betegség?

A csajnak nincs tb-je pl.

Ne csak magadra gondolj!

Anyukám daganatos volt 12 évig. Őt 100%-ra leszázalékolták, kapta a nyugdíjat, apukám dolgozott, de még így is sokszor besegített a család, és nemcsak anyagiakban, hanem főzésben, ahogy tudtak.

Plusz volt egy öröklés is, de az is félre lett téve anya miatt.

Kívánom, hogy soha ne kelljen átélned azt, hogy évekig az orvoshoz viszed a pénzed, hogy a párodat életben tartsák!

2019. ápr. 3. 13:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!