Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még régi vágású nők akik otthon maradnak cserébe mosnak főznek takarítanak és kiteszik a férfi ruháit?
#19:
Azt ugye vágod, hogy egy 42 nm-es panelban nem lesz konyhakert?
Elég "fogyasztói társadalom áldozata" hozzáállás, hogy kizárólag a túlárazott márkás ruha a "jó". Simán lehet normális dolgokat találni "olcsón" is. Ha jól áll és nem ízléstelen, akkor mi a baj vele? Miért csak az ötszámjegyű ruha a jó ruha?
Amúgy kizárólag a gazdagok nézik le majd ezért, az átlag sosem fog emiatt kötözködni. Nálunk is volt anno egy ilyen gazdag réteg (mérnök, főorvos, IT mester, gengszter faterral) akik néha kikezdték a szegényebbeket, de mi "többiek" elvoltunk így is. Persze volt néhány márkás cucc, de azok az "alkalmi" ruhák voltak pl. suli-bulira vagy ilyesmi.
Azt ugye vágod, hogy nem mindenki lakik 42 nm-es panelban? :D mellesleg nekünk akkor is volt kertünk, amikor panelban laktunk, nem tudom, mi van ebben... a legtöbb helyen van ilyen lehetőség.
Akinek válaszoltam, azt írta, hogy "heti 2*4 óra bőven elég, ha nem 450 nm2 a saját ingatlanod" - erre válaszoltam. Soha nem laktam 450 nm-es ingatlanban, mégis fel tudtam találni magam.
Ennyire nehéz értelmezni? :D
"Amúgy kizárólag a gazdagok nézik le majd ezért, az átlag sosem fog emiatt kötözködni."
Tök átlag falusi suliba jártam, mégis gúnyolták-verték a néhány "turis" gyereket... Sajnos valós. :(
Ember, 200 egy albérletre is kevés
Embert.. Mondom van saját lakás...
#14:
Aztán ha a csirkefarháton és a zsíroskenyéren felhízik az asszony 95 kilóra, az se lesz baj, ugye? Ezt hívják minőségi éhezésnek, és gyakran társa a kóros elhízás.
Nem csak nyaralni nem mentek, de orvoshoz se. Ebben a hónapban csak az én gyógyszerem benne volt 20 ezerben, egy sima influenza miatt.
Nőgyógyász 15 ezer/alkalom, és csak rád nézett. Az se kell, tudjuk, legfeljebb rájöttök a méhnyakrákra, ha ömlik belőle a vér.
Fogamzásgátló 8ezer.
Buszbérlet? Internet? Mobil? Ezek nélkül is lehet élni, de messze nem luxus.
Egy könyv, minőségi cipő, fodrász, kozmetikus?
Ez a színvonal inkább a bántalmazó kapcsolatokra jellemző. A nőnek kussh, nem mehet dolgozni, nem vásárolhat, otthon kell csicskázni, és a négy fal között élje le a maga 55 évét, mert addigra elhasználódik, és belehal valami krónikus betegségbe. Mondjuk diabéteszbe, amit diétával karban lehetett volna tartani.
És a rezsi, kaja, stb is ingyen van benne?
Nagyszerű, szóval a gyerekek generálják tovább a "pénz a minden" mentalitást, ami már az én gyerekkoromban is visszataszító volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!