Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha az emberek gondolatolvasók lennének, akkor sokkal könnyebb lenne az ismerkedés, társkeresés?
Ezzel nagyon sokan nyernének szerintem, és nem kéne olyan bizonytalan marhaságokkal foglalkozni, mint a "jelolvasás". A férfiak jobban össze tudnák szedni a bátorságukat, és tudnák azt előre, hogy hajlandó-e ismerkedni velük a kiszemelt hölgy, és csak azoknál próbálkoznának.
És a nők is nyernének vele, mert meg tudnák állapítani azt, hogy kik azok, akik csak ki akarják őket használni, és csak a testük érdekli, és ezeket kiszűrnék a csajok.
Az egyetlen vesztes csoport az úgynevezett "alfák" csoportja lenne véleményem szerint. Így igazságosabb lenne a világ, jobb lenne az élet ezzel a képességgel megáldva.
19, valószínűleg igazad van. Mind a két dolog elég problémás lenne. Ezt a dolgot úgy képzeltem el, hogy mondjuk egy pár méteres körzeten belül működne.
De azt szerintem sok nő így is sejti, hogy miket csinálnának velük a férfiak. Ők még mindig jobban járnának ha megtudnák ezeket, mint mi, az a sok férfi, akik azt tudnánk meg, hogy mennyi nőnek nem kellünk.
18: téged szoktak szóban bántani, beszólogatni? Miből van ennyire eleged? Ha egy férfinak tetszel, akkor lehet sejteni, hogy valószínűleg nem malmozni szeretne veled. Vagy pedig a "titkos vágy" alatt mit kell érteni? Durván be szoktak szólni?
20: a te fejedben is nagy káosz van, ha az enyémben igen, "apafej".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!