Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyha az emberek gondolatolva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha az emberek gondolatolvasók lennének, akkor sokkal könnyebb lenne az ismerkedés, társkeresés?

Figyelt kérdés

Ezzel nagyon sokan nyernének szerintem, és nem kéne olyan bizonytalan marhaságokkal foglalkozni, mint a "jelolvasás". A férfiak jobban össze tudnák szedni a bátorságukat, és tudnák azt előre, hogy hajlandó-e ismerkedni velük a kiszemelt hölgy, és csak azoknál próbálkoznának.

És a nők is nyernének vele, mert meg tudnák állapítani azt, hogy kik azok, akik csak ki akarják őket használni, és csak a testük érdekli, és ezeket kiszűrnék a csajok.

Az egyetlen vesztes csoport az úgynevezett "alfák" csoportja lenne véleményem szerint. Így igazságosabb lenne a világ, jobb lenne az élet ezzel a képességgel megáldva.

2019. ápr. 3. 09:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%
A legnagyobb szerelemben is gondolsz néha csúnyákat a másikról, isten ments.
2019. ápr. 3. 10:12
 12/22 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon túldimenzionálod a problémát. A gondolatolvasás felér óriási nagy terjedelmű regények olvasásával. Sokan, akik alapból olvasni sem szeretnek, mire mennének ezzel a képességgel? Márpedig ez nem úgy néz ki, hogy a gondolatolvasó-gépezet kidob egy kis cetlicskét, amin elfér minden. Sokan annyit kezdenének a gondolat tartalmakkal, hogy beleolvasnának, aztán félredobnák, esetleg 1-2 bekezdés alapján hoznának egy ítéletet és elkönyvelnék az illetőt. Senkivel sem lenne türelmük, hogy végig kövessék azt, hogy mit gondol. Vannak emberek, akik hangosan szoktak gondolkodni, minden zagyvaságot kimondanak, ami a fejükben jár, ezeket az embereket szokták fárasztónak nevezni.

"nem kéne olyan bizonytalan marhaságokkal foglalkozni, mint a "jelolvasás""

Hidd el, a gondolat olvasást is rögtön bizonytalan marhaságnak gondolnád, mert nem úgy működni, mint ahogy azt a te kis fejedben elképzeled, a gondolkodás sokkalta zavarosabb és összetettebb, mint a jelek, amit az ember kifele mutat.

"A férfiak jobban össze tudnák szedni a bátorságukat"

Persze, fogd rá erre, hogy gyáva vagy, nincs bátorságod.

"tudnák azt előre, hogy hajlandó-e ismerkedni velük a kiszemelt hölgy"

Sokan enélkül is tudják előre, van ehhez érzékük.

" meg tudnák állapítani azt, hogy kik azok, akik csak ki akarják őket használni"

Gondolatolvasás nélkül is megállapítható.

"Az egyetlen vesztes csoport az úgynevezett "alfák" csoportja lenne"

Csak nehogy a te gondolataidban is olvassanak, mert te is veszítenél, ha az ilyen irigykedő gondolataidat kiolvasnák, amiben mások fölött ítélkezel.

2019. ápr. 3. 10:16
 13/22 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon rosszul jàrnàl...

Nekem nèha undorìtò gondolataim vannak azokròl a pasikròl akik nem tetszenek de oda jönnek hozzám. De nem mondom ki mert jòl nevelt kislàny vagyok... :)

Nèha ilyenek hogy "ez meg mi a fszt akar?"

vagy hogy "mindjàrt elhànyom magam olyan ocsmàny a pofàd"

vagy "mèrt engem kìnoz ez a gyökèr?"

de volt olyan is hogy magamban nevettem az illetőn olyan undorìtò ès ronda volt.

Hàt ilyen vilàgban akarsz èlni? Ha le is pontoznak, mindenkinek vannak ilyen gondolatai. Csak kultùràlt emberekkènt nem mondjuk ki, nehogy megsèrtsük a màsikat.

2019. ápr. 3. 10:18
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

Ugyan már, ez csak még egy rövidlátó, naiv csalás, amivel el akarod kerülni a felelősségvállalást.

Egy, az emberi viszonyok évmilliós összességét alapjaiban és teljes egészében átformáló jelenséget te kizárólag a képzelt jófiúi erények "alfákkal" való szembeállítása szemszögéből ítéled meg... hát, gratulálok.

A vicces az egészben az, hogy pont a "jófiúk" lennének a rendszer első áldozatani, mert egyből kiderülne mindenki számára, hogy a kedves, megalkuvó, szubmisszív, behízelgő álarcuk mögött egy ravasz, frusztrált, ön- és nőgyűlölő manipulátor van.

2019. ápr. 3. 10:24
 15/22 A kérdező kommentje:

13: pont ezért eleve nem is szólítanának meg, mert ahogy közelednének, látnák ezt a sok borzalmat, amik megfogalmazódnak benned.

14: ez nem igaz így. Annyi igaz belőle, hogy utálom az alfa szót férfiakra vonatkoztatni. De ezek a jelzők nem igazak. Honnan veszed azt például, hogy nőgyűlölő vagyok?

Igaz, hogy lenne sok kellemetlenség, de legalább tiszta sor lenne egy ilyen világban.

2019. ápr. 3. 12:04
 16/22 A kérdező kommentje:
És nem vagyok manipulátor sem.
2019. ápr. 3. 12:08
 17/22 anonim ***** válasza:
75%

13-as vagyok.

Csakhogy amíg nem jönnek oda hozzám, észre se veszem őket, szóval csak akkor derülnének ki a gondolataim mikor már megszólítottak. Akkor meg már nem mondhatod azt hogy "bocsi mégse akartam mondani semmit" mert így is úgy is szarul jössz ki a dologból, azt fogom gondolni hogy egy agyhalott vagy....

De mint mondtam, ezeket a csúnya gondolatokat nem mondom ki, nem mutatom ki, csúnya világ lenne, és ezzel tisztában kell lenni. Jobb ha nem tudsz mindent.

2019. ápr. 3. 12:21
 18/22 anonim ***** válasza:
77%
Az életben nem szexelnék többet, ahogy hallanám, mi a titkos vágyuk. De lehet elköltöznék Izlandra. Elég az a szenny és bántás, amit kimondanak.
2019. ápr. 3. 13:38
 19/22 anonim ***** válasza:
89%
Ahogy leírod, szerintem ha a sok átlag férfi megtudná, mennyire nem érdeklik a nőket úgy általában, inkább visszás hatása lenne. A jó nőknek meg képzeld milyen élete lenne, ha egész nap azt hallgatják, hogy őket ki hogy megmarkolná meg dugná. Szerintem elköltöznének a tajgára.
2019. ápr. 3. 13:54
 20/22 acelsziv ***** válasza:
78%
Apafej. Ha egy nő beleolvasna abba a borzalmas káoszba, ami a fejedben tombol visítva menekülne a közeledből. Ergo se így se úgy nem lenne banya melletted.
2019. ápr. 3. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!