Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ismerkedés, társkeresés az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ismerkedés, társkeresés az egy olyan vasút, amire hogyha nem száll fel az ember időben, akkor végleg egyedül marad?

Figyelt kérdés
2019. márc. 30. 12:05
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Igen, ezért nem születik egy házasság sem 18 éves kor felett.
2019. márc. 30. 12:11
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon ritka az olyan vasútvonal ahol csak néhány megálló van, még az orient-expressz is megáll 18 helyen, pedig aligha van felszálló-leszálló tömeg.

Ha csak az út vége felé kapaszkodik fel valaki, akkor is sok szépet láthat még.

2019. márc. 30. 12:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem az út végére gondoltam, bár így is ki lehet fejezni. Hanem arra, amikor az ember lekési a szimbolikus vonatot.
2019. márc. 30. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Ahol egy szerelvény elhalad, ott járnak a vonatok. Majd jön egy másik, képtelenség lekésni.

Vannak nagyon szép középkorú vagy időskori szerelmek, csak ezt ugye fiatalon még nehézkes elképzelni.

2019. márc. 30. 12:23
 5/8 A kérdező kommentje:
1-es, ezt most nem értem. Én nem a 18 éves korra gondoltam, meg nem is feltétlenül házasságra utalok.
2019. márc. 30. 12:23
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
De legalább van fék azon a vonaton!
2019. márc. 30. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:
37%

1-es vagyok. A főoldalon is vagy 2-3 kérdést láttam ma reggel, ami mind a "20-as éveimben nem volt még csajom" kérdéstípus. Mindig ugyanaz a válasz, hogy hogyha ülsz a seggeden és egyébként nyomoronc ember vagy, akkor nem, és hogyha valamennyire életteli ember vagy, aki jó pillanatban megragadja a lehetőséget, akkor talán.

Sokan az első szerelmükkel gimiből együtt vannak majd 10 évig, aztán szétmennek/elválnak. Garancia nincs csak azért, mert ifjúkorban kezdtél randizni.

2019. márc. 30. 13:23
 8/8 anonim ***** válasza:
87%
Mondhatni, hogy igen. De vannak olyanok is, akik az élethelyzetükből adódóan mindegy, hogy mit tesznek: reménytelen számukra ez a dolog...
2019. márc. 30. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!