Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincsenek barátaim akkor barátnőm sem lesz?
Figyelt kérdés
Nem vagyok jó az ismerkedésben. Barátaim sincsenek, én nem is igazán tudok kialakítani kapcsolatot. Persze akivel kell beszélek, de nem vagyok a szavak embere.
Mivel introvertált vagyok így el vagyok egyedül is jól, de egy barátnő hiányzik.
Így barátok nélkül lehet nekem?
Meghülyülnék abba ha nekem sosem lehet barátnőm...
2019. ápr. 2. 21:56
1/6 anonim válasza:
Szerintem barátok nélkül is lehet barátnőt szerezni. Légy türelmes, próbálj keresni valahol barátnőt.
2/6 anonim válasza:
Annyiból hátrány, hogy nincsenek barátaid, hogy így szűkebb a szociális köröd, és kisebb a merítés. Esetleg neten próbálkozhatsz, bár ott is a nagy számok törvénye játszik.
3/6 anonim válasza:
Én így vagyok szinte baratok nélkül yugy érzem sokkal kevesebb esélye van az embernek, hogy találjon, így hát vagy a neten probalkozol, vagy leszolitod valahol a lányokat..
4/6 anonim válasza:
Menj el olyan allasba, ahol emberekkel foglalkozol, es meghozza az eredmenyt.
5/6 anonim válasza:
Sokkal nehezebben szerzel ha nincsenek barátaid.
6/6 anonim válasza:
Nekem ugyan vannak barátaim, de ők egyáltalán nem járnak társaságba, introvertaltak mint te vagy én. Azt kell h mondjam, hogy igen, nehezebb ha nem jársz társaságba, és ez sok nőt zavar is. Egyik nő ismerősöm most szakított a barátjával, mert nem volt elég kimozdulos fajta. A barátnő osszejohet, én neten próbálkoztam, így már két barátnőm is volt, de azóta annyira elment a kedvem a nettol h nincs kedvem ismét azon ismerkedni, mert rengeteg munka kellett mire valami osszejott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!