Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak esetén is számít a testalkat?
Meg vagyok lepve, mikor itt vagy az utóbbi időben már az életben is panaszkodnak a férfiak, hogy azt mondta egy nő, edzeniük/fogyniuk kéne, mert 10kg plussz van rajtuk.
Mióta számít ez?
Azt hittem, lehidalok, mikor haver srác mondta, hogy nyárra össze akar magának hozni egy sportosabb testet, mert jelenleg 78kg (175cm magas) egy deka izom nélkül, ami ruha nélkül már nem szép.
(Fogalmam sincs, hogy néz ki, én eddig csak ruhában láttam - nem is szeretném máshogy - és teljesen normálisan néz ki)
Férfiaknál szerintem még a mackósabb testalkat is teljesen rendben van, meg a vékonyság is.
Nem kell edzettnek lennie, csak ha ő akarja.
Nő létemre viszont elvárom magamtól, hogy jól nézzek ki, dolgozzak az alakomon, ne legyek duci, mert az nem szép, nem vonzó.
Amúgy az meg van, hogy nem csak az alkat tesz széppé valakit, hanem arc és stílus, meg további dolgok?
A képek, amiket linkeltél, már nem csak az alkat miatt rossz példa, HANEM mert a csajnak jó arca vam, haja minden. Nem csak a vékony alak teszi a jó kinézetet. Vannak vékony ronda lányok is, a vékonyság nem segít egy előnytelen arcon, vagy béna ruházaton, frizura stíluson. Ezzel szemben egy teltebb nőnek is lehet szép arca, meg lehet csinos.
Ugyanígy vannak férfiak, akik sörhas ellenére még jól néznek ki, szép arcvonások, férfias megjelenés. A férfi, akit linkeltél, annak szerintem nem a "túlsúly" az egyetlen problémája. Béna testtartás, lehajtott fej, arckifejezés is elég előnytelenné teszi a képet.
Lehet, hogy neked az a bajod, hogy visszautasítanak és akkor azt hiszed az alakod miatt, hol ott nem föltétlenül amiatt...Hiába van egy nőnek tökéletes alakja, ha nem szép a feje:DDD ugyanígy pasiknál is..
"..elvárom magamtól, hogy jól nézzek ki"
Oké, te várod el magadtól, de akkor nem tudom hogy miért állítod be úgy, mintha a férfiak várnák el tőled... Ha szerinted valaki nem néz ki jól egy pici túlsúllyal, az a te ítéleted.
A képeken csak az alakot kell nézni, semmi mást.
Sehol nem írtam, hogy bárki is visszautasított volna, vagy ronda lenne az arcom.
Hanem csak azt, hogy fura, hogy újabban a férfiak felé is kezdenek elvárásokat támasztani, eddig csak a nőket kritizálta mindenki, ha nem voltak elég vékonyak.
“Nem azt a világot éljük, amikor a férfiaknak elég egy fokkal szebbnek lennie az ördögnél.”
najó ezen a mondaton sírva röhögtem XDD igazad van egyébként nem úgy értem de lol XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!