Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy alacsony és sovány pasiként teljesen száműzött lettem a társadalomban?
Figyelt kérdés
És nemcsak a társkeresésre értem. Közösségi helyeken levegőnek néznek, lekezelőek velem szemben és úgy beszélnek velem, mintha minimum egy igénytelen hajléktalan lennék. Egy nagyon ritka krónikus bélbetegségben szenvedek, amit nem lehet kezelni (több orvosnál is jártam már). Emellett anyagcseregondjaim is vannak. Emiatt 51 kiló vagyok a 170 centim mellé. Az eddigi rekordom 56 kiló volt, amikor még kevésbé voltam beteg. Természetesen sportolok, hogy legalább a fittségem megmaradjon. És természetesen a társkeresésben is reménytelen vagyok. Soha egy csaj sem vonzódott irántam pedig gyakran próbáltam közeledni, de a lányokról is ordít, hogy nemkívánatos vagyok a szemükben. Ilyen kondíciókkal miben bízhatnék? Esetleg van olyan, aki hasonló gondokkal küzd?2018. szept. 22. 14:59
1/4 anonim válasza:
Mert egy természetes, még az állatvilágból hozott ösztönnek köszönhetően önkéntelenül mindenki (férfiak és nők egyaránt) fizikailag azt az embert találja a legvonzóbbnak, aki EGÉSZSÉGES. Tudod, a szaporodás miatt (még akkor is, ha nem akar utódot).
2/4 anonim válasza:
Ilyen kondíciókkal... Nem nagyon bízhatsz semmiben.
3/4 anonim válasza:
Én 188 cm magas és 70 kiló vagyok, és ugyan így érzem. Rám sem néznek a lányok:(
Szerintem az a gond, hogy látják, érzik rajtad hogy nincs önbizalmad, emiatt nem vagy vonzó a nőknek.
21F
4/4 anonim válasza:
#1-es vagyok, bocs, hogy még egyszer közbeszólok, utolsó, de ha a kérdező az, akivel már korábban, más hasonló topikban is szóba elegyedtem ugyanebben a témakörben, akkor vannak nála egyéb dolgok is, pl. kiválasztószerv rendszerrel kapcsolatos igencsak ronda (mondhatnám, gusztustalan) egyéb tünetek, amiket itt, ki tudja, miért, nem említett, pedig szerintem azok többet nyomhatnak a latban a vonzóság / taszítóság szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!