Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellek a nőknek se neten se élőbe, az okát nem tudom ugyanis látok drogos lopós alacsony csúnya aljas férfit nővel?
Figyelt kérdés
2018. szept. 14. 13:53
1/10 anonim válasza:
Egyre viccesebbek ezek a férfiak itt az oldalon
2/10 A kérdező kommentje:
ha valaki le írja a tényeket,az vicces,oké
2018. szept. 14. 14:14
3/10 anonim válasza:
Pedig egyszerű a képlet. Nem azt találod meg, akinek te is tetszel. Én is nehezen találom meg. Te akit találok, az nagyon szeret általában.
4/10 anonim válasza:
Drogos lopós aljas az igazán nyerő a nőknél mert a "rosszfiú" az ami vonzza őket.Ha börtönben is ültél már pl súlyos testi sértésért az külön jó pont,mert majd "meg tudod védeni". Ilyen átlag semmijózsit mint ami gondolom te vagy azt nagyívben letojják
5/10 anonim válasza:
És...? Most mi a kérdés? Mondjuk meg neked, hogy pontosan mi az oka a sikertelenségednek?
Most komolyan......
6/10 anonim válasza:
Legyél lopós drogos. De tudjuk, tudjuk. A nők a hibásak mindenért. Mit kéne most írnunk? Ebből megmondjuk az okait, hogy miért nincs nőd?
Nem tudjuk a választ, úgyhogy itt egy szomorú fej, mintha sajnálnánk -
:(
8/10 anonim válasza:
Kérdező, a nőket vonzzák a balhés, züllött alakok. Általánosan azt hiszik, hogy majd ők jóóóóóóóóóóóól megváltoztatják...aztán nagy koppanás.
Manapság az aljasság egyébként sajnos pozitív tulajdonság lett, sok másikkal együtt. Alamuszi macska nagyot ugrik ugye.
#6 ha ti választotok, tietek a döntés joga, akkor a balhét is ti viszitek el.
Lehet ezen cirkuszolni, de ez az élet minden területén így van.
9/10 anonim válasza:
Látod, ahogy máris osztanak a nők, mert panaszkodni mertél? Ne rinyálj, haver, légy kemény, szard le, hogy mit gondol a csaj, domináld le a rákba, és máris lesz nőd.
10/10 anonim válasza:
Hát én elég züllött és drogos is vagyok, mégsem volt még nőm, de szerintem pont ezért, akkor most mi is van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!