Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak esetén is számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak esetén is számít a testalkat?

Figyelt kérdés

Meg vagyok lepve, mikor itt vagy az utóbbi időben már az életben is panaszkodnak a férfiak, hogy azt mondta egy nő, edzeniük/fogyniuk kéne, mert 10kg plussz van rajtuk.

Mióta számít ez?

Azt hittem, lehidalok, mikor haver srác mondta, hogy nyárra össze akar magának hozni egy sportosabb testet, mert jelenleg 78kg (175cm magas) egy deka izom nélkül, ami ruha nélkül már nem szép.

(Fogalmam sincs, hogy néz ki, én eddig csak ruhában láttam - nem is szeretném máshogy - és teljesen normálisan néz ki)

Férfiaknál szerintem még a mackósabb testalkat is teljesen rendben van, meg a vékonyság is.

Nem kell edzettnek lennie, csak ha ő akarja.

Nő létemre viszont elvárom magamtól, hogy jól nézzek ki, dolgozzak az alakomon, ne legyek duci, mert az nem szép, nem vonzó.

2019. ápr. 1. 15:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
Hát kérdező ne haragudj de te nem vagy normális. A pasi túlsúlyos. Nem kórosan de az. A nő meg nagyon is jól néz ki csak azért mert nem 45 kg.
2019. ápr. 1. 15:31
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
A LÉNYEG hogy MAGADDAL SZEMBEN legyen elvárás. Ne másokkal szemben. Én 78 kg voltam világ életemben,sosem mozogtam,edzettem csak sajnáltattam magam hogy úristen miért vagyok ilyen szerencsétlen? nem is éreztem jól magam a bőrömben. Nem azért kezdtem el edzeni és lefogyni az idők folyamán mert hogy mások mit gondolnak, hanem azért mert ÉN akarom jól érezni magam a saját bőrömben. Igen belinkelt srácra hasonló volt az alakom csak nagyobb hassal. Attól hogy leírtad hogy szerinted ez okés az pl engem nem érdekel mert magamnak akarok megfelelni. :) Szóval én úgy gondolom addig számít míg magadnak számít. 21/F
2019. ápr. 1. 15:32
 13/25 anonim ***** válasza:
73%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Még mindig kövér vagy.

20 kg felesleggel vered itt magad, hogy a te alkatod rendben van pasiként, de neked csak vékony nő kell.

Nem unod még???

2019. ápr. 1. 15:34
 14/25 anonim ***** válasza:
59%
Egyébként addig nehéz míg azt gondolod. Nem nehéz hogy ha az életed részévé válik a mozgás meg a tudatos étkezés. Eddig én azért voltam olyan amilyen régebben mert nem érdekelt hogy nézek ki. Minden sz*rt megettem, és vártam azt hogy "majd úgyis elfogad valaki úgy ahogy vagyok." ez okés, ez szép dolog de ha az ember nem tudja elfogadni magát akkor miért várja el mástól? Persze van akinek ez az alak,van akinek a vékonyabb van akinek a ducibb tetszik, ezt embere válogatja. A lényeg hogy senkinek semmi köze ahhoz hogy ki hogy néz ki. Csakis önmagadnak van ahhoz köze. Ha te jól érzed magad most ahogy kinézel örülök neki te is örülj! ha nem akkor nem sanyargatni kell magad, hanem tudatosan,mozgással oda figyelni az étkezésre és menni fog az alakformálás. Régi tévhit hogy csak úgy lehet lefogyni hogy éhezteted magad. Ez egy nagy baromság. :) (előző voltam.)
2019. ápr. 1. 15:35
 15/25 anonim ***** válasza:
48%
Előző előtti voltam* (csak azóta írtak kommentet utánam.)
2019. ápr. 1. 15:35
 16/25 anonim ***** válasza:
26%
13-as szerintem nem úgyan az a kédező! Más a stílus.
2019. ápr. 1. 15:46
 17/25 anonim ***** válasza:
16%
Dehát a kérdező nem pasi hanem nő.....
2019. ápr. 1. 15:59
 18/25 anonim ***** válasza:
70%

Azért, mert nőként ír ki kérdést, még ő az.

Itt mindenki annak adja ki magát, akinek akarja.

Valódi nő sose csodálkozna rá ennyire, hogy egy férfi testalkata is számít.

Ééés érdekes, hogy megint a 180 cm 88 kg a "férfi etalon".

Már a nagymamám is azért randizott nagypapámmal, mert hatalmas válla volt. A nagypapa meg azért a nagymamámmal, mert olyan vékony dereka volt, mikor átkarolta, ki tudta venni a saját zsebéből az öngyújtót.

A külső nagyjából azóta számít, hogy az ember kiegyenesedett és lejött a fáról.

Lapozzunk.

2019. ápr. 1. 16:14
 19/25 A kérdező kommentje:
Továbbra is nő vagyok, és nem én írtam ki a másikat.
2019. ápr. 1. 16:19
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ízlések és pofonok különbözők.

A linkelt képeken a nő remekül néz ki, a pasi meg szépen el fog hízni, ha nem figyel oda magára.

Miért gondolom ezt? Mert láttam egy ilyen folyamatot az elejétől a végéig, anyámon keresztül, láttam, hogyan veszítette el a fiatalon remek alakját, és most kínlódik a túlsúllyal, és erre még némelyik gyógyszer is rátesz egy lapáttal. Nem akarom a leendő párommal ugyanezt végigcsinálni, megelőzni könnyebb és kifizetődőbb. Csak a szüleim fiatalkorában nem volt ennyi lehetőség szem előtt, ma már csak az nem figyel oda magára, aki nem akar (és ez nem csak a tetszés miatt fontos, hanem az egészségünk miatt is).

2019. ápr. 1. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!