Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak esetén is számít a testalkat?
Meg vagyok lepve, mikor itt vagy az utóbbi időben már az életben is panaszkodnak a férfiak, hogy azt mondta egy nő, edzeniük/fogyniuk kéne, mert 10kg plussz van rajtuk.
Mióta számít ez?
Azt hittem, lehidalok, mikor haver srác mondta, hogy nyárra össze akar magának hozni egy sportosabb testet, mert jelenleg 78kg (175cm magas) egy deka izom nélkül, ami ruha nélkül már nem szép.
(Fogalmam sincs, hogy néz ki, én eddig csak ruhában láttam - nem is szeretném máshogy - és teljesen normálisan néz ki)
Férfiaknál szerintem még a mackósabb testalkat is teljesen rendben van, meg a vékonyság is.
Nem kell edzettnek lennie, csak ha ő akarja.
Nő létemre viszont elvárom magamtól, hogy jól nézzek ki, dolgozzak az alakomon, ne legyek duci, mert az nem szép, nem vonzó.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Még mindig kövér vagy.
20 kg felesleggel vered itt magad, hogy a te alkatod rendben van pasiként, de neked csak vékony nő kell.
Nem unod még???
Azért, mert nőként ír ki kérdést, még ő az.
Itt mindenki annak adja ki magát, akinek akarja.
Valódi nő sose csodálkozna rá ennyire, hogy egy férfi testalkata is számít.
Ééés érdekes, hogy megint a 180 cm 88 kg a "férfi etalon".
Már a nagymamám is azért randizott nagypapámmal, mert hatalmas válla volt. A nagypapa meg azért a nagymamámmal, mert olyan vékony dereka volt, mikor átkarolta, ki tudta venni a saját zsebéből az öngyújtót.
A külső nagyjából azóta számít, hogy az ember kiegyenesedett és lejött a fáról.
Lapozzunk.
Ízlések és pofonok különbözők.
A linkelt képeken a nő remekül néz ki, a pasi meg szépen el fog hízni, ha nem figyel oda magára.
Miért gondolom ezt? Mert láttam egy ilyen folyamatot az elejétől a végéig, anyámon keresztül, láttam, hogyan veszítette el a fiatalon remek alakját, és most kínlódik a túlsúllyal, és erre még némelyik gyógyszer is rátesz egy lapáttal. Nem akarom a leendő párommal ugyanezt végigcsinálni, megelőzni könnyebb és kifizetődőbb. Csak a szüleim fiatalkorában nem volt ennyi lehetőség szem előtt, ma már csak az nem figyel oda magára, aki nem akar (és ez nem csak a tetszés miatt fontos, hanem az egészségünk miatt is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!