Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha teljes mértékbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha teljes mértékben boldogtalan vagyok?

Figyelt kérdés
Annyira szánalmasnak érzem magam. Nincs senkim, kiégtem. Magányos vagyok. Annyira nem akarok már élni :'(

2019. márc. 23. 00:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nézd.. egész életembe ez volt. Kiskoromba majdnem meghaltam, ami miatt visszamaradottabb voltam.

Egyrészt kisegítőbe kellett kerülnöm és nagyon vissza húzódó voltam.

Lányok, fiúk egyaránt nagyon sokszor nevettek rajtam, úgy hogy nem is ismertem őket. Pedig aztán sose bántottam senkit.

Szóval nem tudom, talán pont az, hogy túl szerencsétlen vagyok? :(

2019. márc. 23. 00:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy sokan bántottak, de hiába elcsépelt mondat, de ne foglalkozz másokkal. Látod, meg is mergezték az életed. Szerintem túl pesszimista vagy, nem hiszem, hogy nincsenek jó tulajdonságaid, miért nem próbálod azokat előtérbe helyezni? Mindenkit lehet szeretni, olyan nincs, hogy nem..
2019. márc. 23. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!