Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha teljes mértékbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha teljes mértékben boldogtalan vagyok?

Figyelt kérdés
Annyira szánalmasnak érzem magam. Nincs senkim, kiégtem. Magányos vagyok. Annyira nem akarok már élni :'(

2019. márc. 23. 00:05
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Már mint.. inkább költői kérdés volt csak. 5 év volt valakim komolyabban utoljára. És tönkre tett, azzal hogy szakított. És istenemre mondom, hogy belebetegedtem, hogy azóta se voltam képes találni senkit, aki csak egy kicsit is fontosnak tartott volna, vagy szeretett volna.
2019. márc. 23. 00:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Semmit sem tudni rólad, így még azt sem lehet leírni, hogy miben változtass.
2019. márc. 23. 00:11
 3/12 anonim ***** válasza:
2019. márc. 23. 00:12
 4/12 A kérdező kommentje:

Leginkább amiatt érzem szánalmasnak magam, hogy 5 év után is valaki ennyire képes hiányozni az életemből, még úgy is, hogy sok rossz dolgáról tudok a csajnak. Nem lett volna jövője a kapcsolatnak, mert olyan ember lett, aki simán megcsalt volna. De még is rettenetesen hiányzik. :'( És nem kereshetem meg, mert van pasija, de ha nem lenne se lenne értelme. Megakarok halni :(.

Nem hiszek már egy percig se abba hogy lesz boldog pillanatom még egyszer az életben.

Amúgy kicsit ittam. Megittam egy feles hubertust, meg egy 3 centest. Bár már a pultoson látszott, hogy nem ajánlja. Kérdezte is, nem szedek e gyógyszer. Felőlem meg is hallhatnék, itt és most.

2019. márc. 23. 00:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy neked ez a csaj a fixa ideád. Tök fölöslegesen. Egyébként meg ki kellene aludnod magad.
2019. márc. 23. 00:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az alkohol depresszáns, így bánat kúrálására vagy tompítására alkalmatlan. Inkább ne igyál.

32/f

2019. márc. 23. 00:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Én már ilyen vagyok régóta. Nem változtat az, hogy picit becsíptem. Tudok helyesen, normálisan írni. Nem homályosodik a látásom. Tök gyorsan megírok egy ilyen szöveget. Nem az ideám, csak ő volt az első szerelmem és fáj, hogy nem tudtam megadni neki azt, amire vágyott. :'(
2019. márc. 23. 00:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2019. márc. 23. 00:40
 9/12 A kérdező kommentje:
31 leszek.. sokszor szeretnék ismerkedni, szarni az exemre, nem gondolni rá. De mindig vagy kinevetnek, vagy szóba se állnak velem :(
2019. márc. 23. 00:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Hogy hogy kinevetnek? Mivel kapcsolatban?
2019. márc. 23. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!