Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csúnya nőnek mitől van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnya nőnek mitől van akkora arca, hogy nem jönne össze egy olyan férfivel, aki jobb híján összejönne vele?

Figyelt kérdés
A legtöbb házasság és hosszú távú kapcsolat amúgy is azon alapul, hogy "akihez a legjobban vonzódtam, azzal nem lehetett elköteleződni", vagy azon, hogy "akihez a legjobban vonzódtam, az nem vonzódott hozzám".

2019. márc. 21. 11:27
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

#19:

Ki az a hülye aki érezteti?

2019. márc. 21. 14:35
 22/27 anonim ***** válasza:
99%
Mert még ő is nézi annyiba magát, hogy ne csak ürítő zacskó legyen egy párkapcsolatban, hanem egy emberi lény.
2019. márc. 21. 14:35
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én finoman szólva is átlagos vagyok. Viszont a kevés közeledő férfiak nagy részét visszautasítom. (kedvesen) Miért? Mert nem tudnék olyannal lenni, akivel nem illünk össze. És ez a beszélgetésekből kiderül. (Engem nem szoktak ismeretlenül leszólítani, nagyon nem az a kategória vagyok). Szóval írogatunk, beszélgetünk. Persze, többnyire kellemesen elcsacsogunk, de ha semmi nem fog meg benne, ha nem várom a következő beszélgetést, ha nem érzem, hogy intellektuálisan passzolunk, akkor nem akarok vele továbbit, hiába kedves, rendes és jó fej. Jobb külsejű pasit is passzoltam már emiatt. Nekem fontos, hogy a személyiségünk összeillő legyen, és nem vagyok társfüggő, tehát kivárom.
2019. márc. 21. 15:43
 24/27 anonim ***** válasza:
98%

Leforditom magyarra a kerdesedet: egy csunya no miert akarja, hogy szeressek?

Remelem igy mar erzed a kerdesed abszurditasat.

2019. márc. 21. 16:17
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Attol meg senki nem akar azert osszejonni v₩alakivel, mert annak nem akadt jobb."

Ettől függetlenül a legtöbb kapcsolat 30+ éves kortól ezen alapul. Persze nem kötik egymás orrára a dolgot."

Nem kell mondani, ezt egyszerűen érzed.

Az, hogy adott partnerben mit látsz, az a partnereden múlik, hanem rajtad.

Hajszálnyinak tűnik a különbség, hogy nem jutott jobb, vagy ő a legjobb, akit választhatsz.

A különbség az, hogy mennyire vagy elégedett. Ha úgy érzed, hogy illik hozzád, sok szerethető tulajdonsága van, működik a kémia is, és jókat tudtok beszélgetni, akkor egy életen át boldog lehetsz vele. Miközben eszedbe sincs másra vágyni.

Ha nem vagy elégedett a pároddal, mert a Józsi nője formásabb, a Kata tud sütni, a Gizinek nagyobb a melle, akkor Palvin Barbi mellett is boldogtalan leszel, mert mindenkinél van jobb vagy szebb. Független attól, hogy nem lenne nála esélyed, vagy nyomába se érsz a pasijának.

2019. márc. 21. 17:45
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

# 21 Ha nem is közvetlen módon érezteted, és nem vágod a fejéhez, hogy "te beérnéd vele", attól még érezteted vele úgy, hogy az még neked sem tűnik fel. pl. akár arckifejezéssel, hogy úgy ismerkedsz, hogy közben savanyú képet vágsz, vagy csak sablon beszélgetést intézel bele, nem mélyülsz bele az ismerkedésbe, azt hiszed, hogy az úgy jól van, közben a lány látja, hogy közömbös vagy, csak felszínesen ismerkedsz vele.

Akármiből is megérzi, de végül is jól döntött, hogy nem jött össze veled, ahogyan ez itt a kérdésedből kiderül. Mégis mit veszített volna azzal, hogy nem jött össze felszínes férfival, aki csúnyának tartja, talán egy idő után amúgy is lecserélte volna egy szebb nőre és akkor meg hátba szúrja olyan szakítós dumákkal, mint "sosem szerettelek, valójában rondának tartalak és csak beértem veled, mert nem volt más". Mégis ki a frásznak van szüksége erre?

Ennél már a egyedüllét is sokkal jobb és nem muszáj kényszer kapcsolatban lenni.

2019. márc. 22. 20:17
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Nézd minden ember vágyik szeretetre..a csúnya kövér alacsony buta..mindenki..nem értem h ez számodra miért olyan új?aki nem vonzódik a párjához nem is szereti igazán..mert az is más ha kihül egy kapcsolat x év alatt meg az is ha már az elején nem találja vonzónak egymást két ember és még ugye a hűség is elvárás..
2019. márc. 30. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!