Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csúnya nőnek mitől van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnya nőnek mitől van akkora arca, hogy nem jönne össze egy olyan férfivel, aki jobb híján összejönne vele?

Figyelt kérdés
A legtöbb házasság és hosszú távú kapcsolat amúgy is azon alapul, hogy "akihez a legjobban vonzódtam, azzal nem lehetett elköteleződni", vagy azon, hogy "akihez a legjobban vonzódtam, az nem vonzódott hozzám".

2019. márc. 21. 11:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
23%

"Nekem csúnya nőként"

2019. márc. 21. 11:48
 12/27 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem minden ember olyan társat akar aki értékeli és elismeri. Ebben nem hiszem,hogy van megalkuvás,mert egy "boldog jövő" egyik eleme ez lenne.

Aki mégis enged, az magát köpi szembe.

2019. márc. 21. 11:50
 13/27 A kérdező kommentje:

"Attol meg senki nem akar azert osszejonni valakivel, mert annak nem akadt jobb."

Ettől függetlenül a legtöbb kapcsolat 30+ éves kortól ezen alapul. Persze nem kötik egymás orrára a dolgot.

2019. márc. 21. 11:53
 14/27 anonim ***** válasza:
91%
Tehát akkor ne keressünk társat, akit találunk, az csak jobb híján van velünk.
2019. márc. 21. 11:57
 15/27 anonim ***** válasza:
14%

Nekik lehet, ennyi.

Mint amikor az USA követ el háborús bűnt, nekik szabad. Ugyanezt másnak felrónák.

2019. márc. 21. 12:09
 16/27 anonim ***** válasza:
94%

Mert ha csúnya (?), akkor sem szabad préda, hogy azé, aki viszi.

Nyilván nem felelsz meg bizonyos számára fontos dolgoknak, vagy csak simán nem vonzódik hozzád.

Sokkal felhaboritobb az, hogy ez a kérdés benned megfogalmazódott. Ilyenkor döbbenek le, hogy mennyire primitív emberek is vannak.

2019. márc. 21. 12:16
 17/27 anonim ***** válasza:
95%

Az egy dolog, hogy mi szoktunk párommal ezzel poénkodni, mikor valami kreténséget csinál

(-Miért vagyok én veled???

-Mert nem volt jobb.

-Hát, ez szomorú...)

De nálunk ez csak vicc. Nyilván azért vagyok vele, mert a hibái ellenére is szeretem, és boldog vagyok mellette.

Ha pedig valaki visszautasítja a másikat, attól nem "nagy az arca". Szimplán senki sem köteles összejönni senkivel, ha nem akar. Ha pedig érződik, hogy "jobb híján" választják az embert, akkor totálisan megalázó még csak megfontolni is, már ha van némi önbecsülése az illetőnek.

2019. márc. 21. 12:31
 18/27 anonim ***** válasza:
9%
Minden önbizalom hiányos leány kezelését vállalom garanciával!
2019. márc. 21. 12:50
 19/27 anonim ***** válasza:
94%

Figyi. Lehet, hogy nem mindenki van együtt az ideáljával és élete szerelmével, de marhára nem mindegy, hogy hogyan bánik az ember a társ jelöltjével, párjával.

Ha te érezteted ezekkel a nőkkel, hogy csak azért lennél velük, mert csak úgy beéred velük, érződik a bánásmódodból, hogy úgy kezeled őket, mint "ló híján szamarakat", akkor ne csodálkozz, hogy értelmes nő menekül tőled.

Lehet, hogy én is összejönnék olyan férfival, aki nem épp olyan típus, akiről egykor álmodoztam, de egy adott ponton mégis érzéseket táplálok egy férfi iránt, és a hibáival együtt szeretem. De nem fogok megalázóan bánni a párommal, nem úgy viselkedek vele, mintha csak valami szamár lenne, akivel beérem, mert akkor érthető lenne, ha nem akar velem lenni.

2019. márc. 21. 13:28
 20/27 anonim ***** válasza:
96%
Mert senki nem akarja, hogy a párja csak "jobb híján" legyen vele.
2019. márc. 21. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!