Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan érezzem jobban magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érezzem jobban magam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Muszáj ide kiírnom magamból, mert nem akarom senki közeli ismerősnek elmondani. Összeköltöztem 3 lánnyal szeptember óta, és most mindegyiknek alakul valakivel, én meg itt szerencsétlenkedek, önbizalmam sincs, mert híztam, és most azon vagyok, hogy fogyjak, de így nem is érzem magam szépnek, tuti mások sem. Ha egyedül vagyok az utcán sok ember között nagyon frusztráltnak érzem magam, arra gondolok folyamatosan, hogy épp mi gáz rajtam, és tuti mindenki ha rám néz negatívra gondol. Zavarban vagyok állandóan az emberek között, pedig nagy szám van és ismerkedni is szeretek. Nagyon szerencsétlen vagyok és magányos. A lányok állandóan a fiúkról beszélnek, nekem már ebből elegem van. Nem akarok ezzel foglalkozni, de akárhányszor a lányok ezt a témát felhozzák, akkor teljesen elmegy az életkedvem. Most is sírnék legszívesebben, de persze nem mutathatom előttük, hogy gáz van... Valaki segítsen, köszönöm. :( 21/L

2019. márc. 20. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Majd mindjárt kapsz ütezer ismerkedős privátot, az lefoglal egy időre.
2019. márc. 20. 17:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nincs veled semmi gond. Az első megoldás az lenne, hogy egy kicsit kevesebbet legyél a neten, ne nagyon használj netes telefont sem, csak sétálj jókat a természetben, állatkertben, fűvészkertekben, múzeumokat, fedezd fel ezeket a szépségeket, környezetvédelmet, stb., mert ezek sok jó energiával fognak feltölteni. Nem csak akkor lehet boldog egy nő, ha kapcsolatban van, ezért fedezd fel ezeket a szépségeket és egy-egy szép hobbit is :)

A másik megoldás az lenne, hogy vizeletmintát vigyél laboratóriumba, ott vagy egy szakorvos meg tudja mondani, hogy milyen anyagok teszik azt, hogy valamiért ducibbnak érzed magad, mint régebben; ezügyben mehetsz urológushoz, dietetikushoz és családi orvoshoz is.

Egy harmadik megoldás lenne a rendszeres sport, kis kocogás hetente a környéken, de a legjobb a természetben :)

Ugyanakkor az önismeret is fontos, érzelmi igényeid megismerése, ezzel kapcsolatosan hasznos előadásokat itt találhatsz: https://www.youtube.com/results?search_query=onismeret

Nem biztos, amúgy, hogy azoknak a csajoknak olyan minőségi, érzelemdús kapcsolataik vannak, sajnos sok 20as srácnak szinte csak a szex a fontos.

2019. márc. 20. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy van olyan ember, akinek pontosan úgy tetszel, ahogy vagy! A többivel meg nem kell foglalkozni!
2019. márc. 21. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!