Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek még, hogy jobban érezzem magam? Ti is azt érzitek szakítás után, hogy "macskás nőként" élitek le az életeteket? Hogy most már nem lesz jobb?
Nekem a szakítás utan 3 hónappal se jobb. Úgyhogy meg mindig idő.
Azt tudom ajanlani, hogy tedd a dolgod, ha raersz es van kedved menj el szórakozni. Ezt az idot sajnos vegig kell varni, több idő utan egyre jobb lesz. En is meg szenvedek...
Kitartást es sok sikert!
20/L
Attól függ hogyan szakitottatok? Én 3 hete szakitottam az exemmel, nagyon megviselt mert szerettem és szeretem is, de olyan aljas dolgokat művelt velem, hogy a düh és a csalódottság iránta nagyobb és ez visszatart attól, hogy visszacsináljam a szakitást (nem mintha csak én döntenék erről). Igy én 3 hét után relative jól vagyok.
Próbálj meg többet járni társaságba! Vannak barátaid, akikkel le tudod magad foglalni?
Majdnem fél éve szakítottunk, megcsalt. Még mindig nem vagyok túl rajta, minden nap gondolok rá, tudva hogy ő boldog mással (nem érdemelné meg), én meg szenvedek. Remélem nem sokára túljutok rajta. :(
22N
A macskákról is kell valakinek gondoskodni, nem? :)
='.'=
Ha leírnad a körülményeket akkor pontosabb választ kapnál. Privibe is jöhet
N
A macskákkal semmi gond, én pasiként is imádom őket.
Hosszabb kapcsolatnál még 3 hét nagyon kevés. Rossz volt a kapcsolat, akkor is kapcsolat volt, amit feledni kell és az idő. Kihajtod magad, azzal csak magadnak ártasz:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!