Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek még, hogy jobban érezzem magam? Ti is azt érzitek szakítás után, hogy "macskás nőként" élitek le az életeteket? Hogy most már nem lesz jobb?
Kutyaharapás szőrével ha van olyan srác aki nyitna feléd akkor próbáljátok meg de ehhez te is kellesz hogy teljes szíveddel az új felé konventrálj és adj esélyt a srácnak hogy úgy szerethesd idővel mint ahogy exed szeretted.
Ha van ilyen srác aki már most kedvel akkor talán azt mondanám hogy hajrá :)
Köszönöm szépen mindenkinek!
A lényege annyi, hogy ő nem volt szerelmes már. Nem volt "tűz". Persze éreztem, de reménykedtem. A végére már minden találkozóról kihúzta magát. De ha kérdeztem, ha beszélni akartam vele, lerendezte annyival, hogy fáradt. Az utolsó ilyennél mondtam azt, hogy most már meg kell beszélnünk. Akkor végre megnyílt, persze először vádaskodott, és a fejemhez vágta milyennek kellene lennem. Utána azért megmondta, hogy mit érez. Vagyis mit nem. Kb 3-4 hónapja nem stimmelt semmi. Csak nem értem miért nem szakított. Vagyis persze, ő sem tudta mi tévő legyen. De hónapokig kétségek között lenni borzasztó. Teljesen másként viselkedett velem ez idő alatt. Rideg volt, közönyös.
Cicám van, kettő :) Imádom őket.
13# vagyok
Én nem azt mondom hogy legyen valaki kapcslat függő ez egyébként is egy szubjektív értelmű szó..
A macskák sok támaszt és szeretetet adnak az tény.
Az nem kapcsolatfüggőség, ha egy éppeszű ember meg akar állapodni és szerelemben szeretetben akar élni.
Én a magam részéről a szingli életmódot vagy kényszerhelyzetnek vagy önbecsapásnak tartom.
A szingli életformárol egy dolog jut eszembe mindenkinek fontos vagyok de senkinek sem igazán, vagy annyira.
Igen vannak műanyag kapcsolatok is ahol szinte nincsenek érzelmek nincs önfeláldozás nincs igazi romantika, nyilván nem ilyen a cél ahol csak azért vagyunk együtt mással de a másik nem is akar minket azon a szinten..
Az ember társas lény, és elszállnak az évek.
Én magam részéről legalábbis azt tudom mondani hogy a család egy szent dolog és boldog aki ezt szépen összehozza de ehhez kell a harmónia a szeretet a szerelem az elszántság és az hogy hisz benne az a két ember hogy egymásnak születtek.
És nem jobb híján van együtt a párjával.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!