Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, milyen módszerrel vezessem rá a barátomat arra hogy nem illünk össze és jobb lenne szakítani?
Na, az azért elég gyáva dolog, ha a másikat akarod elérni, hogy ő lássa be a dolgokat.
Ha te már döntöttél, akkor állj elé, legyél határozott.
22/N
Nem vagyok gyáva, sokszor próbáltam megbeszélni vele a dolgot, de semmi se változott, ezért megmondtam hogy jobb lenne ha szakítanánk mire ő azt mondta adjak egy utolsó utáni esélyt, ő megváltozik. Az a baj, hogy bár mindig elmondom konkrétan mi a bajom, nem azon változtat, de nem is kell neki mert alapvetően a személyisége zavar.
Azért akarom hogy ő is szakítani akarjon, mert ha mondjuk belátja hogy nincs közös jövőnk akkor ő is egyetért abban hogy mást kell keresnünk. Én legalábbis fordított esetben örülnék ha a párom rávilágítana arra hogy miért nem fog ez nekünk működni. És akkor nem érezném magamat annyira összetörtnek hanem egyetértenék azzal amit a párom mondana...
Legyél vele határozott. Ne lássa rajtad, hogy bizonytalan vagy, vagy ígéreteket akarsz hallani.
Mond meg neki, hogy figyelj, korábban is voltak gondjaink, megbeszéltük, hogy változni fog, nem változott, utolsó esélyt is kaptál, de még mindig nem érzem boldognak magam mellettem, úgyhogy nem akarom ezt folytatni tovább.
Pusziszia. "
A tipikus női praktikát ajánlom: semmi szex, nulla intimitás.
Egyébként amire t alapozol, az az ész, hogy benne is tudatosul, hogy ez nem lesz jó. Viszont ez hosszadalmas folyamat lehet, ráadásul a nehéz esetek akkor sem látják be a dolgokat, ha már az összes probléma a nyakán van.
Legyél határozott.
Először is nem feküdnék le Józsi nevű hapsival :D
Másrészt szó sincs harmadik félről.
Gondolom a neved Józsi :D És a hirtelen felindulásod alapján még barátnőd sem volt.
Tudom, tudom, most jön az hogy meglepődnék mennyi...:)
xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!