Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék hogy jobban érezzem magam? Nagyon bánt. Többi lent
az, hogy nekem évek óta nem sikerül párkapcsolatot kialakitanom, nem akarnak/ akartak engem sosem igazán...csupa csalódás áll mögöttem, a közelmúltban is volt egy.
Állandóan azt kapom a pasiktól,hogy semmit nem érek, nem tisztelnek, nemhogy elismerjenek, vagy csupán bókoljanak, csak rosszat kapok komolyan.....nem volt még komoly kapcsolatom, hiába szerettem volna, és siralmas, magányos vagyok, egyszerűen nem megy, nem érdeklődnek, volt hogy lazába is belementem, hátha könnyedén kezelem, hagyom hogy alakuljon magától, és mégsem alakult, sorozatba lekoptattakk, kritizáltak, semmibe vettek nőként, emberileg....sok ilyen volt komolyan:(
Nem vagyok válogatós, nem az "adoniszokra" megyek....:(
Lakótársam pár hete jött össze abarátnőjével, és komolyan fáj hallani őket mennyire jól elvannak, amikor találkoznak, komolyan sirhatnékom vn, hogy ez nekem miért nem adatott meg sohasem:( már öngyilkosságon is gondolkozom, más életterületem sem működik, de komolyan annyi közönyt, lenézést kaptam a pasiktól hogy hihetetlen, tudom mindenkinek van problémája, de nagyon egyedül érzem magam:(
28 lassan:(
N
De nem is keresnek , nincs olyan h küzdés, mert egyszerűen nem keresnek.....
Nem jó felé?Én már mindenhol próbáltam ismerkedni, már olyanokkal is akik nem művészeti érdeklődésüek, ami nekem nagon számit:(
nem értem más miért, lakótársam is miért becsüli azt a csajt, engem meg miért néznek semmibe teljesen, kivagyyok:(
Többször volt olyan is, hogy az illető engem nem akart, utána meg összejött más csajjal, akivel együtt volt jódarabig....
pedig nem nézek ki olyan szarul, valamelyik lány kevésbé volt csinos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!