Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék az ellen hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék az ellen hogy ne érezzem azt hogy hamar rám un/unnak azok a pasik akik elkezdenek érdekelni?

Figyelt kérdés
félek attól hogy megun hamar az illető ha nem csak a szex a fő téma.
2012. szept. 15. 21:16
1 2
 1/11 Mókusgyilkos ***** válasza:
pont akkor un meg hamar ha csak a szex a fő téma legalábbis én biztosan.
2012. szept. 15. 21:17
 2/11 A kérdező kommentje:

azt mondod? köszi

azt akarom hogy azt érezze hogy engem nem érdekel annyira ő..de...sosem tudom úgy intézni:(

2012. szept. 15. 21:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Miből érzed ezt?
2012. szept. 15. 21:20
 4/11 anonim ***** válasza:
dugjáááááááá!
2012. szept. 15. 21:39
 5/11 A kérdező kommentje:
abban jó vagyok, vele, nem arról van itt szó:(
2012. szept. 15. 21:55
 6/11 anonim ***** válasza:
lehet, hogy unalmas vagy. nem vagy intelligens, vagy vicces. ha szerinted nem így van, akkor tegyél róla, hogy ő is tudja. használd ki a női taktikádat, és bolondítsd magadba. legyél érdekes! biztos van valami dolog, ami érdekes benned. próbálj te irányítani, és ne csak bólogatni, akárhányszor elhív szexelni.
2012. szept. 15. 21:58
 7/11 A kérdező kommentje:

intelligens vagyok, és vicces is

ő nem intelligens szerintem

nem járatos könyvek, művészetek, filmek terén se..a többit nem sorolom.

Nem taktikázom, sem női praktika, nem olyan tipusú vagyok, és utálom ha egy pasi azt várja el.

szexelni meg szeretek vele, az a gond.

2012. szept. 15. 22:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Meg mindenben én felejek meg neki?
2012. szept. 15. 22:02
 9/11 A kérdező kommentje:
de nem birok vele szemben irányitani:S sok pasival szemben tudok...de vele meg nem, mert valamiért kihivás..a többit meg letudom könynen rázni, mégha szemétség is:S
2012. szept. 15. 22:07
 10/11 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok! de ha te intelligens vagy, meg vicces, akkor hogy érheted be egy kulturálatlan fazonnal? azért "un", mert nem vagytok egy szellemi szinten, túl buta hozzád. túl okosnak tart magához. ami sosem jó dolog. szerintem inkább keress valaki mást.
2012. szept. 15. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!