Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a plátói szerelmek ellen? Is ismere
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a hatlmas nagy problémám, hogy képes vagyok szerelembe esni első látásra valakivel, de ez csak plátói, csak az én részemről vannak érzelmek. Már néhányszor pofára estem ez miatt, pár hónapja is, és most megint kezdődik, meglátok egy srácot, és hajlamos vagyok egyből a külseje alapján belezúgni, pedig nem is ismerem, és ebből már nagyon elegem van, nem akarok több csalódást, mert a legutóbbi nagyon megviselt...hülyének érzem magam ez miatt, de nem tudom, mitt tehetnék ellene...2012. szept. 13. 20:04
1/13 anonim válasza:
Mer hülye vagy te Tamkó Sirató!!! :@
2/13 A kérdező kommentje:
Kösz az őszinte kritikát, de nem erre van feltétlenül szükségem :S
2012. szept. 13. 20:07
3/13 anonim válasza:
Ilyenkor lépsz is valamit, vagy ez tényleg csak plátói szerelem marad, szóval megtetszik, nem történik semmi, x csávó eltűnik és ennyi.
Mert ha lenne egy pasid, összejönnél valakivel máris egyszerűbb lenne. Valszeg pont ezért érzed így mert már annyira vágysz rá hogy kb minden második ember megtetszik. És egyébként is kellemetlen :(. Esetleg vagy menj oda valakihez aki megtetszik (ha amúgy nem szoktál) vagy, végül is ugyanez ha tetszik valaki ismerős dumálj vele.^^
4/13 anonim válasza:
Sajnálom, meghazudtoltam önmagamot! Ne legyél szerelmes te lüke! Fontold meg az életed apróságait is! Üdv.: Spájziné Makarovics Natasssa
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek a választ! :) igen, léptem már, de valóban egyoldalú...még nem volt senkim, tehát van igaszság abban, hogy már vágyom rá!
2012. szept. 13. 20:17
7/13 A kérdező kommentje:
20
2012. szept. 13. 20:24
8/13 anonim válasza:
Akkor észrevehetnél engem is ha jó csaj vagy :)
9/13 A kérdező kommentje:
Az esetleges félregépelésekért pedig elnézést kérek :)
2012. szept. 13. 20:26
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó :) nem vagyok csúnya, de nem hinném hogy jó csaj vagyok...
2012. szept. 13. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!