Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kamuzik és nincs munkája vagy létezhet olyan hogy munka közben állandóan túl írni?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy pasival és állandóan tud írni nekem facen. Vajon munka mellett ezt lehet?2019. márc. 18. 16:02
11/22 anonim válasza:
Most hátsón is billentenének. De ha épp nyugis a hét, akkor én is tudok chatelni, vagy akár youtubet nézni.
Bár inkább a munka, hamár.
12/22 anonim válasza:
Én is tudok egész nap netezni, grafikusként dolgozom, ami miatt egész nap a számítógép előtt ülök, több program és a net is meg van nyitva. Akár egész nap tudnánk chatelni a párommal, de egyikőnk sem igényli.
38/n
13/22 anonim válasza:
Én is tudok bármikor netetni munka közben.
38F, buszsofőr
14/22 Clay Morrow válasza:
Ne hülyéskedj, én mikor gép mellett szalagmunkán voltam, úgy, hogy 4-5 másodpercenként jött az anyag és le kellett szednem kettőt, illetve az asztalra szépen elhelyezni, úgy is akár fél műszakon át chat-eltem, telóztam.
15/22 anonim válasza:
Lehet,én is tudok írni munka közben.
16/22 anonim válasza:
Én is tudok, én is IT-s vagyok
17/22 anonim válasza:
Én is irodán vagyok, ha nagyon akarnék tudnék írogatni.
18/22 LazyJones válasza:
Szintén zenész! IT szektor, ha nincs hajtás, mehet a chat egész nap!
19/22 anonim válasza:
én is tudnék írni egész nap.
Iroda, call center
20/22 anonim válasza:
Egy barátom homeoffice ban van. Napközben max 10 percen belül válaszol, nem egyszer beszéltünk úgy telefonon is, hogy közben dolgozott, programozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!