Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kamuzik és nincs munkája vagy létezhet olyan hogy munka közben állandóan túl írni?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy pasival és állandóan tud írni nekem facen. Vajon munka mellett ezt lehet?2019. márc. 18. 16:02
1/22 anonim válasza:
Ha olyan a munkája, igen. Én is tudnék, ha akarnék.
2/22 anonim válasza:
Szoftverfejlesztő vagyok, dolgozom, mégis egész nap itt lógok. Pedig elhiheted, hogy nem keresek rosszul.
4/22 anonim válasza:
Ja, en is szoftverfejleszto vagyok.
5/22 anonim válasza:
Rengeteg olyan munka van, ami közben nyugodtan lehet facebookozni, gyakorizni, angry bördszözni, amit csak akarsz.
7/22 anonim válasza:
En is tudok netezni szinte egesz nap.
Es meg informatikus se vagyok.
8/22 anonim válasza:
Én irodában dolgozok,de tudok ide írkálni egész nap
9/22 anonim válasza:
Én is tudok egész nap chatelni vagy youtube-videókat nézni vagy bármit. Vannak sűrűbb napok, amikor nem olyan sokat, de azért átlagban ha valaki ír nekem, arra pár percen belül tudok reagálni. És én sem vagyok szoftverfejlesztő (bár a férjem az, és egész nap chatelünk, szóval meg tudom erősíteni, hogy pl az ő szakmájukban is ez lazán megvalósítható), csak egyszerű irodai alkalmazott.
10/22 anonim válasza:
Barátom tesztelőmérnök, van olyan nap, hogy óránként küld valami vicces videót, macskásat, állatosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!