Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira gáz a munkám, hogy a barátnőmnek állandóan veszekednie kell (ene) miatta?
Ott dolgozok, ahol a barátnőm, reptéren, egy utasváróban.
Ez a munka csak átmeneti, amíg fel nem vesznek minket egy légitársasághoz dolgozni. Állandóan veszekszik velem, hogy milyen gáz vagyok, hogy ott dolgozok és mindig a fejemhez vágja, hogy ott idióta gyökerek dolgoznak és én is olyan vagyok. Szóval mindig a munka miatt hisztizik. Mindig mondogatja, hogy úgyis összeszedek vmi kvát a váróból és vele leszek.
Most tényleg ennyire gáz ez az átmeneti munka, hogy így kell viselkednie?
Szerintem semmi értelme egy olyan partnerrel lenni, aki nem tud támogatni és folyton azt érezteti veled, hogy értéktelen vagy...
Most a munka, utána majd valami más, az ilyen ember mindig talál olyasmit rajtad, s szóvá is fogja tenni, ami miatt majd rosszul érzed magad.
Ha féltékenykedik, akkor önbizalom hiányos.
Ez miatt hülyeség veszekedni.
Itt az a gáz, hogy ezt az idióta p***át még ezek után is a barátnődnek nevezed.. Jó érzés, ha semmibe vesznek és nem tisztelnek?
Az meg pléne csodás, hogy úgy pofázik, hogy ő is ott dolgozik.. :D Tudod ki kínozná magát egy ilyen kettős mércés hisztérikával, aki ráadásul még féltékenykedik is. Tényleg szerethetsz szenvedni.
Most akkor a munkáddal van baja vagy csak féltékenykedik, és erre fogja?
Bármelyik is a helyzet, elfogadhatatlan, hogy így beszél veled. Ne hagyd.
Igen, szerintem is volt már kérdésed itt.
Dobd ki ezt a hisztipankát.
Nincs összefüggés.
Sose kell veszekedni. Ti döntötök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!