Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Annyira gáz a munkám, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira gáz a munkám, hogy a barátnőmnek állandóan veszekednie kell (ene) miatta?

Figyelt kérdés

Ott dolgozok, ahol a barátnőm, reptéren, egy utasváróban.

Ez a munka csak átmeneti, amíg fel nem vesznek minket egy légitársasághoz dolgozni. Állandóan veszekszik velem, hogy milyen gáz vagyok, hogy ott dolgozok és mindig a fejemhez vágja, hogy ott idióta gyökerek dolgoznak és én is olyan vagyok. Szóval mindig a munka miatt hisztizik. Mindig mondogatja, hogy úgyis összeszedek vmi kvát a váróból és vele leszek.

Most tényleg ennyire gáz ez az átmeneti munka, hogy így kell viselkednie?

2017. nov. 14. 15:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Most azt tartja gáznak hogy dolgozol?

Meg ennyi erővel bármelyik melóba fel lehet szedni valakit.

Egyébként itt szerintem egyedül csak a barátnőd gáz(felfogás terén) nem a munkád.

2017. nov. 28. 22:38
 12/13 Éron91 ***** válasza:

Ha egy helyen dolgoztok akkor kicsit érdekes hogy fikázza a munkát,az már más kérdés hogy miért féltékenykedik emellett hogy onnan szedsz össze valami nőt. Nem lehet hogy sokat jár a szemed mindenféle nő felé és esetleg ez a problémája? Vagy van esetleg valamiféle előzménye?

Ha egy helyen dolgoztok és normális a kapcsolatotok alap esetben rohadtul nem fordul elő ilyen hogy féltékenykedik ezerrel és köpködi a munkádat amit ő is csinál...valamiről le vagy maradva barátom vagy nem meséltél el nekünk valamit! :D

2017. nov. 29. 00:40
 13/13 A kérdező kommentje:

Semmi okot nem adtam a féltékenykedésére, hacsak az nem elég ok, hogy segítek a másiknak vagy betartom a szabályokat (amíg a reptéren nincs vkinek rendes kártyája, addig kell mellé egy kísérő és szinte mindenhová kísérni kell, voltam már többször is kísérő és mászkálnom kellett 1-1 lánnyal emiatt, ezt nem én döntöm el, hogy kit kísérek, de a szabály az szabály, egy reptéren, ha nem tartjuk ezt be, akk nagyon rá lehet b*szni... mondta is párszor, hogy nem tetszik neki, hogy kísérnem kell, de basszus... )

Nem szoktam ránézni senkire sem, nem nézegetem a lányokat, nem olyanok vannak ott, akik érdekelnének, meg amúgy sem nézelődök, hogy vagy barátnőm...

Elvileg az is baja, hogy kedves vagyok más lányokkal, de sztem ez természetes, ok nélkül nem leszek bunkó senkivel sem...

2017. nov. 29. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!