Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak a kis mellet szeretik, miért csináltatja meg annyi nő?
A legtöbb Insta modellnek is mű a melle, illetve a hétköznapi nők közül is sokan megcsináltatják.
Még az olyanok is, akiknek semmi szükségük nincs rá.
Neki pl eredetileg is tökéletes alakja volt:
Mégis megcsináltatta a melleit (is):
Miért?
A többi nő miatt.
Én még sosem láttam férfit úgy beszólni kis mellekre, mint nőt. Mikor jönnek, hogy a kicsi csak a pedofiloknak tetszik és társai.
Mert a nagyobbat is szeretik.
Például a képeken amiket belinkeltél, szerintem a nagyobb cicikkel jobban néz ki. Kicsikkel is elfogadtam volna. Viszont ha ez a modellezés a szakmája, akkor megértem, hogy mindent megpróbál kimaxolni.
Mert a nők, de még a férfiak sem fogják fel hogy a nőiesség titka nem a nagy műmell, hanem az egészséges életmód, és sportolás!
A társadalom számára nyilvánvalónak tűnik, hogy azok a vonzó férfiak, akik sportolnak (nem kokszos állatok, hanem egészséges keretek közt).
Ezzel szemben a nőknél mintha megállna a tudomány, tabu lenne a sport. Én férfiként tudom mit tartok nőies alkatnak (pl. széles csípő, combok, vékony has), és arra a következtetésre jutottam, hogy ezt a nők sporttal érthetik el.
Pl. akárhogy nézem, a képeken lévő nő egy gebe, gyakorlatilag az a kategória amit angolul "skinny-fat" nek neveznek, nulla izma van. A második képen annyi változott kapott 2 gumilabdát a mellkasára.
És még egy: ha nem kokszolnak, a férfiak/nők, akkor évek alatt sem tudják elérni a félelmetes, visszataszító terminátor izomzatot.
Tehát sportoljon mindenki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!