Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a férfiak a kis mellet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiak a kis mellet szeretik, miért csináltatja meg annyi nő?

Figyelt kérdés

A legtöbb Insta modellnek is mű a melle, illetve a hétköznapi nők közül is sokan megcsináltatják.

Még az olyanok is, akiknek semmi szükségük nincs rá.

Neki pl eredetileg is tökéletes alakja volt:

[link]

Mégis megcsináltatta a melleit (is):

[link]

[link]

Miért?

2019. márc. 16. 22:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%
Önbizalomhiány. Megfelelési kényszer. Ezért csináltatja meg valaki.
2019. márc. 16. 23:33
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
Az utolsó dolgok közé tartozik ami érdekel egy nőben, hogy mekkora melle van.
2019. márc. 16. 23:55
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

A többi nő miatt.

Én még sosem láttam férfit úgy beszólni kis mellekre, mint nőt. Mikor jönnek, hogy a kicsi csak a pedofiloknak tetszik és társai.

2019. márc. 17. 00:18
 14/24 anonim ***** válasza:
65%
HA nők a kis vékony 13 centis péniszt szeretik , mért töltetik fel a férfiak vazelinnal ?
2019. márc. 17. 01:26
 15/24 Hamvas rétihéja ***** válasza:
60%

Mert a nagyobbat is szeretik.

Például a képeken amiket belinkeltél, szerintem a nagyobb cicikkel jobban néz ki. Kicsikkel is elfogadtam volna. Viszont ha ez a modellezés a szakmája, akkor megértem, hogy mindent megpróbál kimaxolni.

2019. márc. 17. 08:12
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Mert a nők, de még a férfiak sem fogják fel hogy a nőiesség titka nem a nagy műmell, hanem az egészséges életmód, és sportolás!

A társadalom számára nyilvánvalónak tűnik, hogy azok a vonzó férfiak, akik sportolnak (nem kokszos állatok, hanem egészséges keretek közt).

Ezzel szemben a nőknél mintha megállna a tudomány, tabu lenne a sport. Én férfiként tudom mit tartok nőies alkatnak (pl. széles csípő, combok, vékony has), és arra a következtetésre jutottam, hogy ezt a nők sporttal érthetik el.

Pl. akárhogy nézem, a képeken lévő nő egy gebe, gyakorlatilag az a kategória amit angolul "skinny-fat" nek neveznek, nulla izma van. A második képen annyi változott kapott 2 gumilabdát a mellkasára.

És még egy: ha nem kokszolnak, a férfiak/nők, akkor évek alatt sem tudják elérni a félelmetes, visszataszító terminátor izomzatot.

Tehát sportoljon mindenki!

2019. márc. 17. 08:56
 17/24 anonim ***** válasza:
56%
Egy szép dekoltázs azért megnyer magának férfit-nőt(heteroszexuálisokat is) egyaránt, de ha egyszer a természet szűkmarkúan mér valamit azzal kell élni általában mert se pénz, se támogató környezet a változtatásra és hát az eü kockázatot is mérlegeli az ember, kinek mi mit ér meg.
2019. márc. 17. 09:09
 18/24 anonim ***** válasza:
24%
Kicsi mell nem lóg,megcsinált mell nem lóg. Lógó mell gáz.
2019. márc. 17. 09:25
 19/24 anonim ***** válasza:
73%
# 14 talán mintha csajok kicsit többször csináltatnák meg a csöcsüket, mint a férfiak a farkukat
2019. márc. 17. 09:43
 20/24 anonim ***** válasza:
34%
Nekem sincs nagy cicim, de szerintem a képen levő hölgynek előnyére vált. Előtte szinte nem is volt , utána pedig tök természetesnek néz ki, nem az a nagy gumicsöcs. Én is nagyon sovány voltam, picurka mellekkel, és nem éreztem olyan jól magam. Miután meghíztam, igaz, hogy lett egy kis pocim, de a cicim is megnőtt, már nem úgy nézek ki, mint egy fiú. És nem az érdekelt, hogy a fiúk mit gondolnak, hanem, hogy csinosabbnak éreztem magam.
2019. márc. 17. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!