Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak a kis mellet szeretik, miért csináltatja meg annyi nő?
A legtöbb Insta modellnek is mű a melle, illetve a hétköznapi nők közül is sokan megcsináltatják.
Még az olyanok is, akiknek semmi szükségük nincs rá.
Neki pl eredetileg is tökéletes alakja volt:
Mégis megcsináltatta a melleit (is):
Miért?
MINDENKINEK más tetszik. A csajt gondolom feszélyezte hogy kicsi a melle. Megcsináltatta. Ha ő így jobban érzi magát akkor nem tökmindegy? Gondolom sok pasinak eredetileg is tetszett, sokaknak nem jön be a műmell de sokaknak gondolom így is bejön.
Én nem műttetném a sajátom (monjuk nem kicsi de nem is hatalmas. De ha utálnám akkor lehet hogy megműttetném. Mindenki éljen úgy ahogy neki tetszik.
Egyrészt tényleg saját maguk miatt is csináltatják meg.
Másrészt szerintem a legtöbb pasinak igenis a nagy mell teszik.
(Nekem sincs nagy mellem, nyugi!)
22/L
Mert sokan még mindig abban a tudatban élnek hogy a nekik tettsző férfiakat a tökéletes alakkal lehet megszerezni. A belsőnek nem tulajdonítanak jelentőséget.
Illetve ha megvan az áhított forma akkor majd ők különlegesek leszenk mások számára, vagy más szóval ők lesznek valakik! Pontosan az amit előttem írtak, önbizalomhiány.
Egyet felejtenek el, hogy a belsőt semmilyen plasztikai műtét nem fogja megváltoztatni.
A belső a legtöbb esetben marad olyan mint amivel születünk. Csak egy pár ember az aki belsőleg 180 fokos fordulatot tud venni, a legtöbben csak csiszolódnak az évek alatt, de akad olyan is aki ugyanolyan hülye marad mint volt :D
Mert ezt látják mindenhol a kirakatba, az újság címlapokon, filmekben, sok helyen, elég agymosottak is ahhoz, hogy ezt fogadják el ideálnak.
Sok olyan nō is van, aki bár nem csináltatja meg, mégis kicsit szégyelli a melleinek természetes méretét, formáját, a hétköznapokban push-up/szivacsos melltartót visel.
Nem lennék meggyōzōdve arról, hogy a férfiak a kis melleket preferálják, viszont azt sem mondanám, hogy a mūmell jobb lenne, így ha nem is vagyok megelégedve a melleimmel, akkor sem szeretnék nagyobbat plasztikai úton, inkább elfogadom ilyennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!