Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem undorító féreg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító féreg egy ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Képes hónapokig is randizgatni egy nővel pénzt és időt nem sajnálva. Vacsora, gyertyafény, ajándékok (nem drága, de igen személyes), seperc alatt kideríti, milyen helyzetekben érzed jól magad, és olyan programokat csinál, áthív filmezni, és tényleg csak filmeztek, mert te azt mondtad, még korai. Mindenre emlékszik, az utolsó elejtett mondatodra is, bámulatosan megjegyzi, ki volt a kedvenc szereplőd abban a sorozatban, megnézi a kedvenc filmjeid, olvassa a kedvenc könyveid, csak hogy beszélgetni tudjon róla. Felkészül mindenből, ami téged érint, és előkészít egy olyan ál-személyiséget, hogy téged elbűvöljön. Ha a festészet érdekel, elmegy veled minden kiállításmegnyitóra, múzeumba, még képeket is szerez, amiket állítólag ő festett.

Ha vonzódsz a rendőrökhöz/tűzoltókhoz/tengerészekhez, akkor mit ad a véletlen, ő éppen rendőr/tűzoltó/tengerész, és még állítólagos barátok, kollégák is vannak, akik segítenek élethűvé tenni a színdarabot.

A valóság meg az, hogy igazából egy utolsó féreg, és amikor kérdez is hazudik. Kizárólag szűz vagy maximum "keveset használt" (tehát egynél nem több korábbi partner) lányokra hajt, mert halálosan retteg a betegségektől. Képes hónapokig is "várni" egy lányra, mert párhuzamosan 6-ot is fűz, több mobiltelefonja és két lakása is van ezekre a célokra, nehogy véletlen egymásba botoljanak a "r*b*nc*i", ahogy a hódításait becézi.

Szex után aztán fel is út le is út, kizárólag egy alkalom, mert senki nem olyan érdekes neki, hogy duplázzon belőle.

Persze mielőtt kihajít, még ronggyá aláz azokkal a dolgokkal, amiket ismerkedés alatt gondosan kiszedett belőled, legyen ez a nehéz gyerekkorod, az undok főnököd, az anyagi gondjaid, a kicsi melled vagy a nagy orrod. Vagy akár bármi durvább.

Aztán vagy elfelejt egy életre, vagy bizonyos időközönként zaklat, hogy nehogy te felejtsd el.

2019. márc. 15. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
91%

A srác egy klinikai eset, egy kötődésképtelen, önbizalomhiányos lúzer, aki így próbálja kompenzálni a kisebbrendűségi komplexusát. Mindazon pasik, akik itt ujjongva tapsikolnak neki, azok meg csak képen láttak még nőt meztelenül. (És a bénaságukért a Nőket - így, az összes NŐt - hibáztatják ahelyett, hogy belenéznének a tükörbe.)

Az, hogy valaki képes az egész életét hazugságokra építeni, az a pszichopátia egyik jele, szóval örüljön neki minden nő, ha sikerül megszabadulnia tőle. Az ilyet egy alkalomra használni is sok.

37/N

2019. márc. 16. 09:32
 52/81 anonim ***** válasza:
5%
nem egyèbként mi a baj a "szìnészkedèssel". a nők is ugyanúgy hazudnak, szìnészkednek, csak nem mindig azért, mert fèlre akarjàk vezetni az embett. a kèrdèsben emlìtett csàvó meg lehet, hogy nem alfahìm, de nagyon közel van hozzá. jól teszi a dolgàt, idióta pitsák megèrdemlik.
2019. márc. 16. 09:33
 53/81 anonim ***** válasza:
0%
*nem értem
2019. márc. 16. 09:33
 54/81 anonim ***** válasza:
96%

#50 Azt mibōl gondolod, hogy a kérdezō elözōleg elvárta? Nem lennék meggyōzōdve arról, hogy a férfi azért tette volna, mert a nō érezteti, hogy elvárná. Gáz lenne ráfogni valakire hogy nagyok az elvárásai, csak mert nem utasítja vissza a kedveskedéseket?

Arról nem tehet senki sem, ha épp ilyen férfi hívja el randizni, így jön össze neki.

Jómagam nem mondanám, hogy ideálokat hajszolok, azokkal ismerkedek, akikkel lehet, akivel sikerül. Arról nem tehetek, ha a romantikus, nyájas férfi közeledik és közlékenyebb, mint mások.

2019. márc. 16. 09:35
 55/81 anonim ***** válasza:
18%

“ō éppen rendōr/tūzoltó/tengerész”

Könyörgöm, ha kitalálsz egy kamukérdést, akkor hihetōbben fogalmazz légyszi... Az már a te butaságodra vall, ha bármit elhiszem ès nem gondolkozol. Normális ember ezeket nem fogja elhinni, aki egy kicsit is logikusan gondolkodik....

2019. márc. 16. 09:39
 56/81 anonim ***** válasza:
100%

Ez kicsit olyan pszicho thriller filmbelinek tűnik legalább is maga a férfi személyisége, ha nő lennék tuti beparáznék..

Kerüljétek az ilyent , kiszámíthatatlan érzelmi töltetek uralkodnak benne, egyszer elpattan ne adj isten ki tudja mit művel..

2019. márc. 16. 09:46
 57/81 anonim ***** válasza:
9%

"megnézi a kedvenc filmjeid, olvassa a kedvenc könyveid, csak hogy beszélgetni tudjon róla."

borzasztó

2019. márc. 16. 10:20
 58/81 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy az illető magyar, kezdem ott. Bár ilyenek vannak mindenütt.

A rendőr stb-t példának írtam, mintegy éreztve, hogy meddig képes elmenni hazudozás és megjátszás terén.

Én egyike voltam annak a két lánynak, akivel valódi kapcsolatban volt, így én tudok dolgokat. Viszont amikor megtudtam ezeket a dolgokat, én szakítottam.

Engem leszámítva csak egy lánnyal volt hosszabban.

Velem meg állítólag csak azért, mert valahol önmagára emlékeztettem, és ez egyben tetszett neki, egyben gyűlölt érte.

Amugy az illető nárcisztikus. Onnan tudom, hogy apám is az.

2019. márc. 16. 10:20
 59/81 anonim ***** válasza:
0%
Semmi csalás nincsen ebben. Tudod te fogalmilag mit jelent az, hogy másnak adod ki magad 33-as? Az, hogy hazudsz arról, hogy miket szeretsz, közelében sincs ennek de még annak sem ha a munkádról hazudsz. Egyébként meg nem csak a nőgyűlölő szűz srácok értenek egyet ezzel, nem egyszer csináltam már én is ezt nővel, bár tény, hogy én sosem hitegettem azzal, hogy kapcsolat is lesz belőle. Azzal nagyon vigyáztam de hát a végén mindig ez lesz a nő szemszögéből... átvágott a szemét... mert naív voltam. Az a válaszoló aki meg itt azon aggodalmaskodik, hogy így elindítani a "felnőtt életet" hát húha. Ennél sokkal rosszabb dolgok is fognak jönni. Ígyis, úgyis fog ilyennel találkozni, valószínűleg nem az első pasi volt már az életében... egyszer minden nő átesik ezen az érzésen. Kvázi ez olyan mikor egy srác átesik az első elutasításán, na ez a női megfelelője ennek.
2019. márc. 16. 10:24
 60/81 anonim ***** válasza:
8%
Vicces kérdező, hogy ezek után te hivatkozol olyan dolgokra amikben biztos vagy. Honnan tudod, hogy azok igazak? Egyszerűen tudod itt mi történt? Felpróbált... de nem te voltál az akit keres... ennyi a történet. Nem féreg ezért. Teljesen hétköznapi dolog. Hitegetett volna évekig, hogy szeret, holott ez nem igaz?
2019. márc. 16. 10:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!