Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy húszas évei végén járó pasi, akibek még sosem volt barátnője, az nagyon taszító?
# 4
Gyenge nő lehetsz, aki a gyenge jellemét ezzel akarja ellensúlyozni ezekkel az alfákkal(vagy akik legalábbis annak mutatják magukat), visszataszító vagy a számomra.
Kérdező: Senkit sem fog érdekelni, nincs a homlokodra írva. Megmondod, hogy eddig nem voltak komoly, több éves kapcsolataid, a bunkózást meg befelyezed a hozzád közeledő lányoknál. Ennyi.
Ez nem pozitív.
Felnőttként már nem tudod átélni a gyerekkori izgalmakat és az egyetemi bulikat. Nem az a legnagyobb gáz hogy nem volt még párkapcsolatod, hanem szociális életed is vérszegényes, a gyerekkor és az egyetemi kor szépen lassan eltűnik és nincs lehetőséged ezeket átélni. Ráadásul munka világábán, főleg felsőfokon nagyon fontos hogy tudj kommunikálni, ne pedig egy antiszociális tag legyél, mert egy normálisabb hr-es azonnal rájön erre, és nem téged vesznek fel.
Harmincas éveidben már szívás a társkeresés mert a legtöbb nő nem igazán adja ha a partnere egy tizenéves szintjén van tapasztalatokban.
Kezd eljárni feletted az idő.
# 7
Egy hr-esnek semmi köze ahhoz, hogy kit vesznek fel. Telefonálgat, teszteket oszt ki, kísérgeti az embereket az irodaházban, emailezget, linkedinen megkeres embereket, maximum angolt nézhet egy telefonos interjún, de kb. semmi beleszólása, hogy kit vegyenek fel. :D Voltam pl. olyan cégnél, ahol egyes elemzői munkakörökben kifejezetten előnyben részesítették az INTROVERTÁLT embereket (ugyanis az antiszociális nem azt jelenti, amire gondolsz, fejleszd a pszichológiai tudásod...) mert sokkal jobban el tudnak merülni egyes numerikus feladatokban, könnyebben találnak hibát, sokkal könnyebben "flow-ba" kerülnek munka közben, mint az extrovertáltak.
3 nap, 3. kérdés? Nem tudom öregem. Ráadásul vidéki vagy. Netes társkeresőn is sokkal limitáltabbak a lehetőségek. Én a magam részéről még ebben bízom. Ha nem válogatnék és folyamatosan nyomnám legalább neten a "csajozást", biztosan lehetett volna már több barátnőm is. Csak az a gáz, hogy nem érdekel a dolog. Időszakosan rám jön és akkor sem vagyok benne biztos, hogy akarom.
Neked is ez a bajod, nem tudod mit akarsz. Van életcélod most egyáltalán az egyetem után? Mert ha van, akkor először talán azzal kéne kezdeni. Csak olyan dolgot tudsz jól és teljes szívvel csinálni, ami lelkesít. Ha ez most a barátnő projekt, akkor a siker nem fog elmaradni, csak kapard össze magad és hagyd el a flegmázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!