Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy húszas évei végén járó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy húszas évei végén járó pasi, akibek még sosem volt barátnője, az nagyon taszító?

Figyelt kérdés
A gondjaim középiskolában kezdődtek, 15 éves koromban. Nem tudtam beilleszkedni a gimnáziumi osztályomba, és sok konfliktusom volt a többiekkel, olyannyira, hogy az iskolaváltás lehetősége is felmerült bennem. Sokszor meg is vertek, szóval ismerem annak ellenére is az iskolai erőszakot, hogy papíron elvileg jó hírű iskolába jártam. Végül maradtam, mert már tudtam, hogy ezzel a szakkal akarok az egyetemen is foglalkozni. Nagy nehezen kibírtam, de a jellemem komoly változásokon ment át negatív értelemben, hozzászoktam, hogy egyedül vagyok, ki vagyok közösítve. Otthon sokat kiabáltam, és az iskolában még a saját osztályfőnökömmel is szembefordultam, mikor nem lépett fel a zaklatóimmal szemben. Erre a tanár reakciója az olt, hogy elekzdte hangoztatni, hogy mivel tanulási nehézségeim vannak, sosem fogpk leérettségizni, amivel feldobta a magaslabdát a többieknek ahhoz, hogy gúnyoljanak... Az egyetemen aztán kaptam egy második esélyt, hogy a rossz négy év után kitöröljem a múltat, és új emberré vállva, barátokat szerezzek, párkapcsolatom legyen. Nem így történt. Az egyetemen nem voltak gondjaim a többiekkel, viszont nem kerestem a társaságukat. Óra után felkaptam a cuccaimat, és mentem haza, a biztonságot jelentő lakásba, a családomhoz. Hiába hívtak, nem mentem sehova, ezért én vagyok a jibás.Itt már én közösítettem ki magamat. Amikor végeztem, továbbképeztem magamat, és szereztem még két diplomát. Nyolc és fél évig voltam egyhuzamban egyetemista, a tanulásban mindent elértem, mit akartam. De közben a magánéletem nulla. Több, mint 200 évfolyamtársam volt három képzésben, és se baráti köröm, barátnőm meg pláne nincs... Tetejébe én az alapján választottam szakot, hogy mit szeretnék csinálni, nem úgy, hogy mire van igény. Így jelenleg ott tartok, hogy se baráti köröm, se barátnőm, és még munkát sem tudok találni a szakmámban egyik papírommal sem... Most doktorandusz vagyok, sokkal több szabadidővel, és pánikszerűen elkezdtem bárokba járni, hogy kb. 13 év után eljussak oda, hogy felszedjek egy lányt végre, mert kezd eljérni felettem az idő... Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a gimnáziumban és az egyetemen próbálkoztam, de nem volt annyi bátorságom, hogy mindezt szemtől szemben tegyem: SMS, majd Facebook. Az egyetemen volt néhány "furcsa" húzásom, ha tetszett egy lány, és én is neki (volt ilyen), találkoztam vele, de mivel féltettem a jövőmet, hogy nem lesz diplomám, inkább (szégyellem, de így van) eljátszottam a bunkó, flegma pasit, hogy ábránduljanak ki belőlem, mert fontosabb az előmenetelem, mint a párkapcsolat, ami csak bezavarna. A "terv" túl jól sikerült, mindenki révbe ért, csak nálam állt meg az idő, valahol a 2000-es évek közepén... Mindent elértem a tanulásban, doktorandusz vagyok, előadásokat tartok, publikálok, de párhuzamosan mindent el is vesztettem ami az önálló élethez kellene. Nem tudok ismerkedni, a bárokban is csak ülök kukán, mosolytalanul, és halálra unom magamat (a családom unszol, hogy kezdjek már magammal valamit ezen a téren is, ne csak a munkahelykeresés izgasson harminc felé haladva)... Vágyom a párkapcdolatra, de valahogy erős az az érzés is bennem, hogy csak ki ne kezdjen velem egy nő... Az, hogy magamtól leüljek valaki mellé, esélytelen... Nem vagyok meleg, a nők tetszenek, de nem tudom, hogy miért blokkolok, ha beülök valahova... A felsoroltak alapján ne randizna velem senki, igaz?
2019. márc. 13. 23:34
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Pécsi vagyok.
2019. márc. 13. 23:35
 2/17 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek az elírásokért. A fééreértések elkerülése végett: nem vagyok bunkó, és nagyképű sem. A lányok többségét saját bevallásuk szerint az fogta meg bennem (állítólag, bár én ezt nem hiszem), hogy jóképű vagyok, ezért próbálkoztak... Én erre mindig elutasítóan reagáltam, ma mér egyik sem áll szóba velem, többségének családja, gyereke van. Én egyedül maradtam, és elismerem, hogy hibáztam. Próbálom áttörni a falat, és kimozdultam a komfortzónából, de olyan masszívnak tűnnek, hogy én sem tudom, hogy kitudok-e törni valaha is a lúzer szerepből, ami sokak szerint nagyon nem áll jól nekem, mert alapból nem lennék ilyen típus. Magamat tettem azzá...
2019. márc. 13. 23:43
 3/17 anonim ***** válasza:
Haragszol a világra, ezért hátat fordítasz neki. Pszichológus lehet segítene, mert begyökerezett a tudatalattidba ez a védekező mechanizmus a párkapcsolatok és a szociális élet ellen a sok gyerekkori bántalmazás miatt.
2019. márc. 13. 23:47
 4/17 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon-nagyon. A tapasztalt, férfias, határozott férfikat szeretem.
2019. márc. 14. 00:12
 5/17 anonim ***** válasza:
54%

# 4

Gyenge nő lehetsz, aki a gyenge jellemét ezzel akarja ellensúlyozni ezekkel az alfákkal(vagy akik legalábbis annak mutatják magukat), visszataszító vagy a számomra.

Kérdező: Senkit sem fog érdekelni, nincs a homlokodra írva. Megmondod, hogy eddig nem voltak komoly, több éves kapcsolataid, a bunkózást meg befelyezed a hozzád közeledő lányoknál. Ennyi.

2019. márc. 14. 00:16
 6/17 anonim ***** válasza:
58%

Ez nem pozitív.

Felnőttként már nem tudod átélni a gyerekkori izgalmakat és az egyetemi bulikat. Nem az a legnagyobb gáz hogy nem volt még párkapcsolatod, hanem szociális életed is vérszegényes, a gyerekkor és az egyetemi kor szépen lassan eltűnik és nincs lehetőséged ezeket átélni. Ráadásul munka világábán, főleg felsőfokon nagyon fontos hogy tudj kommunikálni, ne pedig egy antiszociális tag legyél, mert egy normálisabb hr-es azonnal rájön erre, és nem téged vesznek fel.

Harmincas éveidben már szívás a társkeresés mert a legtöbb nő nem igazán adja ha a partnere egy tizenéves szintjén van tapasztalatokban.

Kezd eljárni feletted az idő.

2019. márc. 14. 00:38
 7/17 anonim ***** válasza:

# 7

Egy hr-esnek semmi köze ahhoz, hogy kit vesznek fel. Telefonálgat, teszteket oszt ki, kísérgeti az embereket az irodaházban, emailezget, linkedinen megkeres embereket, maximum angolt nézhet egy telefonos interjún, de kb. semmi beleszólása, hogy kit vegyenek fel. :D Voltam pl. olyan cégnél, ahol egyes elemzői munkakörökben kifejezetten előnyben részesítették az INTROVERTÁLT embereket (ugyanis az antiszociális nem azt jelenti, amire gondolsz, fejleszd a pszichológiai tudásod...) mert sokkal jobban el tudnak merülni egyes numerikus feladatokban, könnyebben találnak hibát, sokkal könnyebben "flow-ba" kerülnek munka közben, mint az extrovertáltak.

2019. márc. 14. 00:47
 8/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem taszító. Hipochondereknek ideális, mert tudhatják hogy nem terjesztesz betegségeket. Igazából sokkal taszítóbb, ha valakinek túl sok a tapasztalata. A jóképű az gondolom vonzó. Az egyetlen taszító benned, hogy pl debreceni csajokat nagyon taszítani fogja hogy Pécsen laksz. Ami engem érdekel, hogy hogy tudsz mosolytalanul ülni? Ez mindig érdekelt, hogy emberek hogyhogy nem mosolyognak. Nekem abszolút nem megy a pókerarc, csak rövid ideig.
2019. márc. 14. 01:00
 9/17 anonim ***** válasza:
# 8, valakivel nagyon keverhetsz, először is nem is magyar időzónában vagyok, itt nem éjszaka van. Dagadt meg végképp nem vagyok, a csúnyaság pedig relatív. A véleményemet tartom, ha nem jövök be az írásom alapján, akkor neked nem mindegy, hogy én milyen férfiakkal ismerkedem? Leírtam a véleményemet, ezt kérdezték.
2019. márc. 14. 01:00
 10/17 anonim ***** válasza:

3 nap, 3. kérdés? Nem tudom öregem. Ráadásul vidéki vagy. Netes társkeresőn is sokkal limitáltabbak a lehetőségek. Én a magam részéről még ebben bízom. Ha nem válogatnék és folyamatosan nyomnám legalább neten a "csajozást", biztosan lehetett volna már több barátnőm is. Csak az a gáz, hogy nem érdekel a dolog. Időszakosan rám jön és akkor sem vagyok benne biztos, hogy akarom.

Neked is ez a bajod, nem tudod mit akarsz. Van életcélod most egyáltalán az egyetem után? Mert ha van, akkor először talán azzal kéne kezdeni. Csak olyan dolgot tudsz jól és teljes szívvel csinálni, ami lelkesít. Ha ez most a barátnő projekt, akkor a siker nem fog elmaradni, csak kapard össze magad és hagyd el a flegmázást.

2019. márc. 14. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!