Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon rám hajtott egy pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rám hajtott egy pasi, akinek barátnője van, miután elutasítottam pletykálgat és hazudozik rólam, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy rendezvényen jött oda hozzám beszélgetni, amiben semmi rossz nincs. Majd Facebookon irogatot, én többször is elküldtem a fenébe, vissza se írok neki mostanában, hetente próbálkozik. Mi több folyton a házam körül autózik, hátha kint vagyok. Nem adtam neki jeleket, pedig én is nagyon akarom, de köztudott milyen,ő nyomult rám...

Egyaz most a családjának, barátnőjének, ismerősöknek azt mondja, hogy én nyomultam. Ezért mindenki rajtam röhög. Meg azt találta ki, hogya legjobb barátnőmnek nézett, azért jött oda hozzám, ami hazugság. De ezt is terjeszte, ezzel összeugrasztott vele is. Mert azt is mondta, hogy neki adtam ki magam. Ami úgy, ahogy van nonszensz.

Mit tegyek ilyen görénnyel???? Azonnal tiltanom kellett volna, de ez akkor is szánalmas, amit csinál... Én semmit nem csináltam, azon kivül, hogy beszéltem vele általános témákröl (kivel vagyok stb.)kb. 5 percet, mégis ribinek vagyok elhordva.

2018. júl. 11. 21:24
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Csináltam egy húlyeséget, hogya Messenger beszélgetést kitöröltem, hogy véletlenül se nyisaameg az üzenetekt, illetve ha megnyitom a Messengert valahol ne lássák, hogy irogatott.
2018. júl. 11. 21:29
 2/18 anonim válasza:
100%
Szembesítsd, vond kérdőre Fb-n, majd screenshotold az üzenetet, (amiből remélhetőleg kiderül, hogy ő a hazug fél) és küld el a barátnőjének és a barátainak.
2018. júl. 11. 21:29
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
Ha ez igaz amit írsz, akkor honnan tudja egyáltalán a nevedet, a címedet. Több oldalról vérzik a történeted és nem a te javadra.
2018. júl. 11. 21:33
 4/18 A kérdező kommentje:
Onnan tudja a nevet és a címemet, hogy egy, egy kb. 900 fős településen lakunk, látásból ismertük egymást.
2018. júl. 11. 21:34
 5/18 A kérdező kommentje:
Ja és azt irogatta, hogy mennyire megd.gna, de kapcsolatot nem akar, csak maradjon minden titokban...
2018. júl. 11. 21:37
 6/18 anonim válasza:
Ezért kellenének ezek az üzenetek, és a barátnőjének, családjának, barátainak küld el. Ha kitörölted írj rá és szerezz bizonyítékot.
2018. júl. 11. 21:53
 7/18 A kérdező kommentje:

Én meg akartam szakítani vele mimden kapcsolatot, megbeszéltük, hogy békén hagy.

Sehogy sem lehet visszahozni próbálkoztam, nagyon hülye vagyok. Nem gondoltam volna, hogy ekkora mocskos szemét.

Pontosan tudtam, hogy ki, minden barátnőm beszélte, többekkel összeszűrte a levet. Pont otthagyott az ismerősöm pár percre, mikor odajött, én meg unatkoztam, nem gondoltam volna, hogy ekkora kalamajka lesz ebből...

Ha meglennének az üzenetek, nem lenne gond..

2018. júl. 11. 21:59
 8/18 A kérdező kommentje:
Most mindenki szemében én vagyok a k. rva.
2018. júl. 11. 22:00
 9/18 anonim ***** válasza:

Próbálj meg túllépni ezen.

Aki ismer téged, az tudja, hogy nem vagy nyomulós, tehát hisz neked, aki meg nem ismer, annak tojd le a véleményét.

Minden csoda 3 napig tart.

2018. júl. 11. 22:23
 10/18 A kérdező kommentje:

Nem, tényleg nem vagyok se nyomulós, se könnyen kapható.

Én már túlléptem, de ő nem hagyta abba.

2018. júl. 11. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!