Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy viszonyuljak hozzá? Nagyon kedvelem, de barátnője van.
Van egy srác aki nagyon tetszik. Úgy tűnik nem is viszonzatlan a vonzalom. Viszont barátnője van. Az azért nem mellékes dolog, hogy tánc órán ismertem meg és akkor még nem tudtam a barátnőjéről sem. Nem tudom csak úgy annyiban hagyni, folyamatosan rá gondolok. De nyilván nem léphetek, sosem kavarnék bele a kapcsolatukba. Viszont a táncot se vagyok hajlandó abba hagyni. Így viszont folyton rá gondolok, meg hogy mi lett volna ha.
Az csak nehezíti, hogy vissza jelzéseket is add.
Ti mit tennétek a helyemben.
Nem tudsz esetleg másik táncra járni?
Egyébként pedig ne lépj semmit se, ne fiygelj a sracra, ismerkedj másokkal. Ne logj vele sokat.
Miért baj, hogy van barátnője?
Attól, hogy anyud főz odahaza, attól még szoktál enni egy gyroszt vagy hambit, nem?
2# Mi az hogy miért baj, hogy van barátnője? Mert tán tisztelem annyira, hogy nem kezdek ki a pasijával.
1# az sajna nem játszik, hogy másik táncsuliba járjak. A barátok is itt vannak stb.
Baratnoje van. Mit akarsz? Keress magadnak olyant aki szabad. Pont.
En nem lennek sehol se harmadik kerek!
Ezek szerint kölcsönös a szimpátia.
Én is voltam már hasonló helyzetben, többször is, én most a férfi vagyok (pontosabban mindig férfi vagyok, sosem voltam nő :-D)
Attól h bnőm volt, v most feleségem van, szoktam néha flörtölni olyan nekem szimpatikus lányokkal, akikkel ez kölcsönös, korábban iskolában, most munkahelyen, de más közösségi helyeken is. Mondjuk 2 évente van 1 ilyen.
Ilyenkor kezdeményezek, megismerkedünk, de már az elején tisztázom, h van párom és csak barátságból közeledtem. Eddig ezzel sosem volt semmi problémám, ezek a lányok azóta is barátaim és tartjuk a kapcsolatot.
Sztem akár te is kezdeményezhetsz ebben az esetben, nem gáz, hiszen nem partnerként közeledsz hozzá, hanem csak h megismerd, mint a táncra járó egyik embert. És az elejétől kezdve így is kell kezelned, szerencsés esetben ő is így fogja kezelni, ebben nincs semmi kivetni való.
Ha viszont ő többet akar, akkor tudtára adod, h te ezt így nem. ha ő esetleg csak dugi pajtit lát benned és csalódsz benne, akkor sem történik semmi, hiszen nem a párod volt, csak egy srác a táncról, nincs féltékenység, nincs balhé.
Ezek az én tapasztalataim, remélem hasznát veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!