Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a kinézettel van gond akkor ha egy fiúnak nem volt még barátnője 20 év felett?
Mert ugye ez az első dolog amit egy lány lát, és ha nem jön be akkor már esélytelen az egész.
Eddig 1 olyan volt hogy amiatt találkozott velem egy lány mert bejöttem neki, a neten ismertem meg.
Nem vagyok elhizva, sportolok, nem cigizem.
Viszont egy kicsit szomorú vagyok.
Nem, lehet nem a külsejével, hanem az elvárásaival mondjuk.
Illetve lehet, semmivel sincs gond, csak mondjuk nem jár annyit társaságba, zárkózott, nehezen ismerkedik, elfoglalt, a tanulmányaira/karrierjére koncentrál, szerelmes valakibe, aki épp foglalt....ezer oka lehet.
Nekem is van egy fiúbarátom (22), akinek nem volt még komoly kapcsolata, mert aki tetszik neki, az foglalt, aki meg elérhető lenne, és érdeklődne iránta, az neki nem tetszik. Neki sincs gond a külsejével.
Meg amugy is elég kevés az olyan férfi, akinek annyira komoly gond van a külsejével, amit ne lehetne egy kis sporttal, frizurával és/vagy szakállal (vagy épp annak hiányával), más öltözködéssel ne lehetne helyrehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!