Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy húszas évei végén járó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy húszas évei végén járó pasi, akibek még sosem volt barátnője, az nagyon taszító?

Figyelt kérdés
A gondjaim középiskolában kezdődtek, 15 éves koromban. Nem tudtam beilleszkedni a gimnáziumi osztályomba, és sok konfliktusom volt a többiekkel, olyannyira, hogy az iskolaváltás lehetősége is felmerült bennem. Sokszor meg is vertek, szóval ismerem annak ellenére is az iskolai erőszakot, hogy papíron elvileg jó hírű iskolába jártam. Végül maradtam, mert már tudtam, hogy ezzel a szakkal akarok az egyetemen is foglalkozni. Nagy nehezen kibírtam, de a jellemem komoly változásokon ment át negatív értelemben, hozzászoktam, hogy egyedül vagyok, ki vagyok közösítve. Otthon sokat kiabáltam, és az iskolában még a saját osztályfőnökömmel is szembefordultam, mikor nem lépett fel a zaklatóimmal szemben. Erre a tanár reakciója az olt, hogy elekzdte hangoztatni, hogy mivel tanulási nehézségeim vannak, sosem fogpk leérettségizni, amivel feldobta a magaslabdát a többieknek ahhoz, hogy gúnyoljanak... Az egyetemen aztán kaptam egy második esélyt, hogy a rossz négy év után kitöröljem a múltat, és új emberré vállva, barátokat szerezzek, párkapcsolatom legyen. Nem így történt. Az egyetemen nem voltak gondjaim a többiekkel, viszont nem kerestem a társaságukat. Óra után felkaptam a cuccaimat, és mentem haza, a biztonságot jelentő lakásba, a családomhoz. Hiába hívtak, nem mentem sehova, ezért én vagyok a jibás.Itt már én közösítettem ki magamat. Amikor végeztem, továbbképeztem magamat, és szereztem még két diplomát. Nyolc és fél évig voltam egyhuzamban egyetemista, a tanulásban mindent elértem, mit akartam. De közben a magánéletem nulla. Több, mint 200 évfolyamtársam volt három képzésben, és se baráti köröm, barátnőm meg pláne nincs... Tetejébe én az alapján választottam szakot, hogy mit szeretnék csinálni, nem úgy, hogy mire van igény. Így jelenleg ott tartok, hogy se baráti köröm, se barátnőm, és még munkát sem tudok találni a szakmámban egyik papírommal sem... Most doktorandusz vagyok, sokkal több szabadidővel, és pánikszerűen elkezdtem bárokba járni, hogy kb. 13 év után eljussak oda, hogy felszedjek egy lányt végre, mert kezd eljérni felettem az idő... Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a gimnáziumban és az egyetemen próbálkoztam, de nem volt annyi bátorságom, hogy mindezt szemtől szemben tegyem: SMS, majd Facebook. Az egyetemen volt néhány "furcsa" húzásom, ha tetszett egy lány, és én is neki (volt ilyen), találkoztam vele, de mivel féltettem a jövőmet, hogy nem lesz diplomám, inkább (szégyellem, de így van) eljátszottam a bunkó, flegma pasit, hogy ábránduljanak ki belőlem, mert fontosabb az előmenetelem, mint a párkapcsolat, ami csak bezavarna. A "terv" túl jól sikerült, mindenki révbe ért, csak nálam állt meg az idő, valahol a 2000-es évek közepén... Mindent elértem a tanulásban, doktorandusz vagyok, előadásokat tartok, publikálok, de párhuzamosan mindent el is vesztettem ami az önálló élethez kellene. Nem tudok ismerkedni, a bárokban is csak ülök kukán, mosolytalanul, és halálra unom magamat (a családom unszol, hogy kezdjek már magammal valamit ezen a téren is, ne csak a munkahelykeresés izgasson harminc felé haladva)... Vágyom a párkapcdolatra, de valahogy erős az az érzés is bennem, hogy csak ki ne kezdjen velem egy nő... Az, hogy magamtól leüljek valaki mellé, esélytelen... Nem vagyok meleg, a nők tetszenek, de nem tudom, hogy miért blokkolok, ha beülök valahova... A felsoroltak alapján ne randizna velem senki, igaz?
2019. márc. 13. 23:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Már értem miért írnak sokan így a gyakorin választ hogy pl:"ma 08.05-nek"

Mert most itt szerintem törölték az eredeti 8-ast, és eltolódtak a sorszámok.

2019. márc. 14. 07:47
 12/17 anonim ***** válasza:
A 30as éveid még lehetnek sokkal jobbak ha addig összeszeded magad.
2019. márc. 14. 08:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Először inkább keress valami hobbit, mert ahogy elnézem veled a tanuláson és munkán kívül másról nem igazán lehet beszélni. Unalmasnak tűnsz nagyon.
2019. márc. 14. 10:15
 14/17 anonim ***** válasza:

Az introvertált nem azt jelenti hogy nincsenek barátjai és 30-as éveiben nem tudja milyen egy párkapcsolat. Én is introvertált személy vagyok, de mégis vannak, ha nem is sok, de jónéhány haverom-barátom van, és jópár barátnőm volt, a jelenlegivel együtt élek régóta. Én sosem gondoltam azt hogy csak "gátolnának" a céljaimban, hanem segítenek (és segítettek is). Az antiszociálisat visszavonom, de introvertált sem vagy, te a történeted alapján pszichés eset vagy. Márpedig a magad korában a hölgyek nem a szülőknél élő harmincas munkanélküli tapasztalatlan férfit fogják keresni. Szóval igen, sokaknak taszítóak ezek a dolgok. Szóval keres egy szakit, és irány dolgozni. Bármit csak harmincévesen ne szülő gondozzon már. Azaz nem csak diplomás melót. Még a segédmunka is vonzóbb egy nőnek mint otthon ülni. :D

2019. márc. 14. 11:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Lefordítom az utolsót: menj el szopni segédmunkába és akkor a nők híg fos helyett csak egy darab kemény sz.rnak fognak nézni :D
2019. márc. 14. 12:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Különben a szakik hányszorosát keresik a segédmunkásnak? Csak mert kitanulhatna akkor már egy szakmát, az jobban megérné, mint segédmunkásként dolgozni.
2019. márc. 14. 12:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem először a saját önbecsülésed önértékelésed kellene helyre tenni, mert nincs önbizalmad, ez pedig sok nőnél hátrányt jelent. Félreértés ne essék, nem arra gondolok hogy legyen nagy arcod és bunkó stílusod, de egy egészséges önbizalomra szükség van. Ennek hatására a kisugárzásod is változna és nem blokkolnál le nők társaságában.
2019. márc. 14. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!