Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem undorító féreg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító féreg egy ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Képes hónapokig is randizgatni egy nővel pénzt és időt nem sajnálva. Vacsora, gyertyafény, ajándékok (nem drága, de igen személyes), seperc alatt kideríti, milyen helyzetekben érzed jól magad, és olyan programokat csinál, áthív filmezni, és tényleg csak filmeztek, mert te azt mondtad, még korai. Mindenre emlékszik, az utolsó elejtett mondatodra is, bámulatosan megjegyzi, ki volt a kedvenc szereplőd abban a sorozatban, megnézi a kedvenc filmjeid, olvassa a kedvenc könyveid, csak hogy beszélgetni tudjon róla. Felkészül mindenből, ami téged érint, és előkészít egy olyan ál-személyiséget, hogy téged elbűvöljön. Ha a festészet érdekel, elmegy veled minden kiállításmegnyitóra, múzeumba, még képeket is szerez, amiket állítólag ő festett.

Ha vonzódsz a rendőrökhöz/tűzoltókhoz/tengerészekhez, akkor mit ad a véletlen, ő éppen rendőr/tűzoltó/tengerész, és még állítólagos barátok, kollégák is vannak, akik segítenek élethűvé tenni a színdarabot.

A valóság meg az, hogy igazából egy utolsó féreg, és amikor kérdez is hazudik. Kizárólag szűz vagy maximum "keveset használt" (tehát egynél nem több korábbi partner) lányokra hajt, mert halálosan retteg a betegségektől. Képes hónapokig is "várni" egy lányra, mert párhuzamosan 6-ot is fűz, több mobiltelefonja és két lakása is van ezekre a célokra, nehogy véletlen egymásba botoljanak a "r*b*nc*i", ahogy a hódításait becézi.

Szex után aztán fel is út le is út, kizárólag egy alkalom, mert senki nem olyan érdekes neki, hogy duplázzon belőle.

Persze mielőtt kihajít, még ronggyá aláz azokkal a dolgokkal, amiket ismerkedés alatt gondosan kiszedett belőled, legyen ez a nehéz gyerekkorod, az undok főnököd, az anyagi gondjaid, a kicsi melled vagy a nagy orrod. Vagy akár bármi durvább.

Aztán vagy elfelejt egy életre, vagy bizonyos időközönként zaklat, hogy nehogy te felejtsd el.

2019. márc. 15. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/81 anonim ***** válasza:
14%
Más szerint is, de szerintem hatalmas arc a fazon, és jól teszi, amit csinál.
2019. márc. 15. 22:29
 2/81 anonim ***** válasza:
88%

Az ilyen férgek miatt van sokszor baromi nehéz dolgunk nekünk, normális férfiaknak, akiket tényleg őszintén érdekel az adott nő és tiszta szívvel fordulnánk hozzájuk. Mellé ha még normálisan is nézünk ki, főleg bizalmatlanok. Nem is csoda, ezek után.

23/F

2019. márc. 15. 22:32
 3/81 anonim ***** válasza:
14%

Egyetértek az első válaszolóval, mekkora forma a pali :D

22f

2019. márc. 15. 22:32
 4/81 anonim ***** válasza:
12%
Hatalmas forma. Azt hittem csak én használok több mobiltelefont. A két lakás annyira nem szükséges szerintem, mert ki az aki csak úgy megjelenik az ember lakásán... ha meg váratlan, úgy teszek mintha nem lennék otthon.
2019. márc. 15. 22:36
 5/81 anonim ***** válasza:
9%
Nem erőszakolt meg úgyhogy nincs miről beszélni.
2019. márc. 15. 22:38
 6/81 anonim ***** válasza:
22%

Lehet, hogy nem fog tetszeni amit írok, de akkor is leírom.

A mai feminista világban a férfiak egyre jobban előnytelenebb helyzetbe szorulnak. Nézd csak meg, a nők ünnepeltetik magukat Nőnapon, a Férfinapot meg leszarják. Csernus is megmondta, hogy a férfiak puhulnak, a nők keményednek. Itt a GYIK-en is egy rakás sikertelen pasi van, akiket nők osztanak ki. A másik dolog: egy nő bármikor megüthet egy pasit, sokan úgy hördülnek fel, hogy "megérdemelte a szemét", vagy röhögnek, de ha egy pasi üt meg egy nőt, közutálat tárgya lesz. Úgy vélem, a nők ezeket az előnyöket ki is használják rendesen az életben.

Azt gondolom - sőt meggyőződésem - hogy a világnak szüksége van ilyen tipikus "rosszfiúkra", akik időnként helyreteszik a nőket, hogy nem körülöttük forog a világ. Egy tipikis kemény alfahímre, aki egymás után dugja a nőket, és nem került a feminista világ befolyása alá.

Szóval támogatom a srácot, és egyébként én is hasonló karakter vagyok (lehet lepontozni).

2019. márc. 15. 22:40
 7/81 anonim ***** válasza:
8%
(1-es voltam amúgy).
2019. márc. 15. 22:40
 8/81 anonim ***** válasza:
21%
Jól teszi. Hülye nők megeszik. Forma a pali. 🙂
2019. márc. 15. 22:42
 9/81 A kérdező kommentje:

Hát, szerintem meg épp szánalmas, de kinek mi.

Mondjuk volt balszerencsém kicsit jobban ismerni, nincs benne semmi vonzó, amikor épp nem a szerepét játsza.

2019. márc. 15. 22:48
 10/81 anonim ***** válasza:
7%
Ha ez az "undorító féreg" egy pasit alázott volna a szemed láttára akkor nedves lenne a bugyid, hogy micsoda alfahím.
2019. márc. 15. 22:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!