Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem undorító féreg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító féreg egy ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Képes hónapokig is randizgatni egy nővel pénzt és időt nem sajnálva. Vacsora, gyertyafény, ajándékok (nem drága, de igen személyes), seperc alatt kideríti, milyen helyzetekben érzed jól magad, és olyan programokat csinál, áthív filmezni, és tényleg csak filmeztek, mert te azt mondtad, még korai. Mindenre emlékszik, az utolsó elejtett mondatodra is, bámulatosan megjegyzi, ki volt a kedvenc szereplőd abban a sorozatban, megnézi a kedvenc filmjeid, olvassa a kedvenc könyveid, csak hogy beszélgetni tudjon róla. Felkészül mindenből, ami téged érint, és előkészít egy olyan ál-személyiséget, hogy téged elbűvöljön. Ha a festészet érdekel, elmegy veled minden kiállításmegnyitóra, múzeumba, még képeket is szerez, amiket állítólag ő festett.

Ha vonzódsz a rendőrökhöz/tűzoltókhoz/tengerészekhez, akkor mit ad a véletlen, ő éppen rendőr/tűzoltó/tengerész, és még állítólagos barátok, kollégák is vannak, akik segítenek élethűvé tenni a színdarabot.

A valóság meg az, hogy igazából egy utolsó féreg, és amikor kérdez is hazudik. Kizárólag szűz vagy maximum "keveset használt" (tehát egynél nem több korábbi partner) lányokra hajt, mert halálosan retteg a betegségektől. Képes hónapokig is "várni" egy lányra, mert párhuzamosan 6-ot is fűz, több mobiltelefonja és két lakása is van ezekre a célokra, nehogy véletlen egymásba botoljanak a "r*b*nc*i", ahogy a hódításait becézi.

Szex után aztán fel is út le is út, kizárólag egy alkalom, mert senki nem olyan érdekes neki, hogy duplázzon belőle.

Persze mielőtt kihajít, még ronggyá aláz azokkal a dolgokkal, amiket ismerkedés alatt gondosan kiszedett belőled, legyen ez a nehéz gyerekkorod, az undok főnököd, az anyagi gondjaid, a kicsi melled vagy a nagy orrod. Vagy akár bármi durvább.

Aztán vagy elfelejt egy életre, vagy bizonyos időközönként zaklat, hogy nehogy te felejtsd el.

2019. márc. 15. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
2%

Milyen csalás ? :D hagyjuk már. Amíg pénzről nincs szó, semmi büntetendő nincs ebben, aztán az fog össze ellene aki akar. Az erkölcsi csalást meg nem büntetik. Ezt úgy hívják, hogy tanulópénz.

Az meg mit jelent hogy "kivonnak a forgalomból" egy csajt? Egyszer úgyis rájön, hogy nem lehet egy kalap alá venni mindenkit. Talán itt is rájönnek egyszer erre egyes válaszolók, mint például az előttem lévő kettő.

Nem csak mamahoteles srácok vannak itt.

2019. márc. 16. 00:07
 32/81 anonim ***** válasza:
74%
Nekem erről valamiért a Kaméleon c. film jutott eszembe...
2019. márc. 16. 00:36
 33/81 anonim ***** válasza:
95%
Ne röhögj, mert az hogy más személynek adja ki magát, más szakmát,foglalkozást hazudik, az konkrétan csalás. Nem az érzelmekben hazudik hanem más személynek adja ki magát.
2019. márc. 16. 01:44
 34/81 anonim ***** válasza:
100%
Ja mert egy ilyen alak kb 20-30 fiatal tapasztalatlan nőnek így indítsa be a felnőtt életét? Ja tényleg semmiség. Nem, ne indítsa be így a felnőtt életét. Nem vicces.
2019. márc. 16. 01:47
 35/81 anonim ***** válasza:
97%

Ez egy pszichopata. Egyik jellemzője: csak saját magával törődik. Lényegtelen, hogy kin tapos át, fő, hogy neki jó legyen.

Előadja a Disney landet..aztán következik a pokol.

Nem szabad velük foglalkozni. Nekem volt szerencsém egy ilyen hulladékhoz. Nagyon kiborultam tőle, de aztán próbáltam tanulni az egészből és mostanra jól vagyok. Hálát adtam a jó Istennek, amiért elkotródott az életemből és, hogy ,,csak" ennyit akart belőlem. Akinek gyereket csinál egy nap..na az meg fogja szivni de rendesen.

2019. márc. 16. 01:59
 36/81 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom mi undorítóbb, az hogy létezik ilyen ember, vagy az, hogy emberek szerint jó, hogy ezt csinálja.

Ocsmány, hogy ilyet tesz ez a férfi, egy utolsó szemét sfej.

Semmi tisztelet nincs benne a többi ember iránt.

Kérdező, akkor is, ha nem romantikus úton ismered, akkor is azt gondolom, hogy ne bízz meg benne, sőt, lehetőleg ne legyen az életed része a pasas. Ez az ember gáz, nagyon gáz. Senkinek semmi haszna nincs abból, ha egy ilyen fereggel tölt időt.

2019. márc. 16. 06:41
 37/81 anonim ***** válasza:
98%
Nem féreg,hanem mentálisan beteg.Van is erre egy jelző,de mindegy.Az a szánalom teteje,mikor idejár a szintén agyban gyenge férfiak zöme,és elkezd röhögni,hogy mekkora fazon.
2019. márc. 16. 07:16
 38/81 anonim ***** válasza:
95%
Ezektől a fenti válaszok miatt egy csöppet sem lepődök meg, hogy nincs barátnőjük a fenti válaszadóknak. Sőt, nagyon meg is érdemlik. Aki nincs tisztelettel mások iránt és az érzelmeik iránt, legyen nő vagy férfi, nagyon megérdemli, hogy egyedül van. Akik pszichopaták viselkedéséhez tapsikolnak, ők is betegek mentálisan. Innentől kezdve, nehogy elő merjétek adni, hogy ti vagytok a rendes fiúk, a csúnya alfák meg elveszik a nőket előletek! Rendes ember soha nem örül más kárának!
2019. márc. 16. 07:25
 39/81 anonim ***** válasza:
84%
Nekem férjem van, de köszi! Hálát adok az égnek, hogy mennyire normális ember.
2019. márc. 16. 08:03
 40/81 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem szánalmas. Ekkora kutatómunka, energia, pénz és idő egyetlen egy szar szexért egy szűz lánnyal? Mivel kétlem, hogy igazán érzéki élményt adhat egy zéró tapasztalattal rendelkező lány. A legtöbb itteni nyomorék egy kólát nem venne a nőjének, nemhogy elolvassa a kedvenc könyvét meg beszélgessen vele róla... XD

Azt se tudja ez a sok élettelen nyomorék, hogy mire tapsikol ilyen boldogan. Az ilyen fazonok maximum az egodat sértik pár hétig, aztán elfelejted és többet eszedbe se jut. Le kell tiltani és szevasz. Én ennél durvább emberi sztorikat ismerek, ahol konkrétan milliós összegeket csaltak ki nőkből, meg minden. Ez csak szánalmas vergődés valami minimális dugásért.

2019. márc. 16. 08:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!