Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem undorító féreg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító féreg egy ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Képes hónapokig is randizgatni egy nővel pénzt és időt nem sajnálva. Vacsora, gyertyafény, ajándékok (nem drága, de igen személyes), seperc alatt kideríti, milyen helyzetekben érzed jól magad, és olyan programokat csinál, áthív filmezni, és tényleg csak filmeztek, mert te azt mondtad, még korai. Mindenre emlékszik, az utolsó elejtett mondatodra is, bámulatosan megjegyzi, ki volt a kedvenc szereplőd abban a sorozatban, megnézi a kedvenc filmjeid, olvassa a kedvenc könyveid, csak hogy beszélgetni tudjon róla. Felkészül mindenből, ami téged érint, és előkészít egy olyan ál-személyiséget, hogy téged elbűvöljön. Ha a festészet érdekel, elmegy veled minden kiállításmegnyitóra, múzeumba, még képeket is szerez, amiket állítólag ő festett.

Ha vonzódsz a rendőrökhöz/tűzoltókhoz/tengerészekhez, akkor mit ad a véletlen, ő éppen rendőr/tűzoltó/tengerész, és még állítólagos barátok, kollégák is vannak, akik segítenek élethűvé tenni a színdarabot.

A valóság meg az, hogy igazából egy utolsó féreg, és amikor kérdez is hazudik. Kizárólag szűz vagy maximum "keveset használt" (tehát egynél nem több korábbi partner) lányokra hajt, mert halálosan retteg a betegségektől. Képes hónapokig is "várni" egy lányra, mert párhuzamosan 6-ot is fűz, több mobiltelefonja és két lakása is van ezekre a célokra, nehogy véletlen egymásba botoljanak a "r*b*nc*i", ahogy a hódításait becézi.

Szex után aztán fel is út le is út, kizárólag egy alkalom, mert senki nem olyan érdekes neki, hogy duplázzon belőle.

Persze mielőtt kihajít, még ronggyá aláz azokkal a dolgokkal, amiket ismerkedés alatt gondosan kiszedett belőled, legyen ez a nehéz gyerekkorod, az undok főnököd, az anyagi gondjaid, a kicsi melled vagy a nagy orrod. Vagy akár bármi durvább.

Aztán vagy elfelejt egy életre, vagy bizonyos időközönként zaklat, hogy nehogy te felejtsd el.

2019. márc. 15. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 A kérdező kommentje:
Utolsó, írtam, hogy ismerem. Túl jól is, sajnos.
2019. márc. 15. 22:49
 12/81 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg ostoba hogy ennyit kell költenie és színeszkednie egy-egy darab kósza dgásért. Az igazi alfahímeknek megy enélkül is, és nem csak hosszú hónapok és elköltött tízezrek után jön össze.
2019. márc. 15. 22:50
 13/81 anonim ***** válasza:
8%
De ha nem ismernéd, téged is meg tudna dugni, úgyhogy csak ne járasd a szádat.
2019. márc. 15. 22:50
 14/81 anonim ***** válasza:
7%
Mindegy. Meg vagy dugva. 🙂
2019. márc. 15. 22:51
 15/81 A kérdező kommentje:

Ha magát adná, és nem az aktuális szerepét, akkor esélytelen. De nem csak engem. Mást se.

Na, ezért szánalmas.

2019. márc. 15. 22:51
 16/81 anonim ***** válasza:
16%

Nos, hercegnőcske, rossz hírem van,ezt megjártad. Mert a külsőségek érdekeltek. Pont ilyen a herceg a valóságban.

Ebbe a színdarabba te is belementél. Nem tudatosan, de nagyon is követve a "Nekem jár" elvét. Mint megannyi keveset használt barátnőd.

Ez ilyen:-)

2019. márc. 15. 22:53
 17/81 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem meg valamennyire mégis bejön neked, hiszen egy topikot is nyitottál róla, egy elég részletes leírással.

Ha egy nő nagy ívben leszar egy pasit, akkor egyáltalán nem törődik vele.

2019. márc. 15. 22:53
 18/81 anonim ***** válasza:
15%
Nem lenne rossz, de kicsit szerintem sok volt ez a munka érte. Akkor legalább már ne csak egy éjszakára, hanem pár alkalomra, hogy kicsit megérje. Bár lehet ez csak nekem súlyos kiadás, amikor az átlag összeg amit elköltök nőre az 2 pohár bor.
2019. márc. 15. 22:54
 19/81 anonim ***** válasza:
32%
13 vagyok, arról nem is beszélve, hogy a rengeteg idő és pénz mellett el kellett olvasnia egy csomó könyvet, utánajárni sorozat szereplőknek, művelődni, olyan helyekre járni amik tőle valszeg távol állnak, szóval tényleg ostoba. Ennél milliószor kisebb befektetéssel lehet dgni.
2019. márc. 15. 22:57
 20/81 A kérdező kommentje:
Azt hittem, átjött, hogy én nem az egyéjszakás lányai közül voltam az egyik. Na, mindegy, a kérdés most nem rólam szól.
2019. márc. 15. 23:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!