Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok egyedül?
21 éves jól szituált egyetemista lány vagyok és talán magányos.
nem szeretek bulizni járni, a barátitársasgomban nincsenek opciók párra, tindert már kezdem feladni, a szakomon szinte csak lányok vannak....
Tudom, hogy szánalmas vagyok, de csak arra vágyom, hogy valakiben szerethessek minden tulajdonságpt, rosszat, jót egyaránt és együtt aludjunk együtt keljünk szeretkezzünk beszélgessünk, adjunk eegymásnak szellemileg.
tényleg nem értem, hogy találkozhatnék hasonló kapcsolatot kereső emberekkel.
"tinderről komoly kapcsolata"
Tindert szerintem felejtsd el. Az a közeg egy fertő, nem komoly ismerkedési közeg. Konkrétan húspiac és jelentős része az egy éjszakára megy.
Nem véletlen mutatják sok helyen úgy (vagy emlegetik) mint azt az oldalt ahol gyors szexet lehet szerezni, mert annak az oldalnak tényleg kb ennyi a lényege.
Szia!
Az érett, felelôsséggel bíró férfi megérik, idô kell neki, mire minôségben adni képes egy normális nônek. A Tinder és sok hasonló közegben pont nem ezek a srácok nyomulnak. Persze vaktyúk is talál szemet.
Az életben random keress. Túrázz, kirándulj, sportolj. És ne engedd, hogy a "rosszfiú" levegyen a lábadról.
Az értelmesebb srácok kicsit visszahúzódóbbak, nem tudnak és nem akarnak megfelelni a mai igényeknek. ("nincs tökük") Vagy lehet, hogy a helyén van.
De az ilyenek lesznek a jó apjuk a gyerekeidnek késôbb, nem hagy ott, nem hagy magadra....
A vagány meg lelép.
Nem hinném, hogy gond lenne veled, csak más az elvárásod és igényed. Mozogj, kirándulj, keresd a békésebb srácokat.
Megfogod találni a társad. :-)
(9)
Aterzem, egy hasonlo hangulatú kérdést irtam már ide, bár én más témában.
Lehet a vizsgaidoszak jött ki rajtad, esetleg mostababan lehetett a szülinapod és felerosodott ez az egész hangulat. Mikor nap végén hazaersz, és vége minden feladatnak és rád szakad ez a hangulat... olyankor szuletnek ilyen kerdesek.
21/f
Inkabb tenyleg ez a joido szomorit el..
arra jutottam, hogy nem keresek tovabb, majd ugyis jon ha kell,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!