Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok egyedül?
21 éves jól szituált egyetemista lány vagyok és talán magányos.
nem szeretek bulizni járni, a barátitársasgomban nincsenek opciók párra, tindert már kezdem feladni, a szakomon szinte csak lányok vannak....
Tudom, hogy szánalmas vagyok, de csak arra vágyom, hogy valakiben szerethessek minden tulajdonságpt, rosszat, jót egyaránt és együtt aludjunk együtt keljünk szeretkezzünk beszélgessünk, adjunk eegymásnak szellemileg.
tényleg nem értem, hogy találkozhatnék hasonló kapcsolatot kereső emberekkel.
Nincs késő 21 éves vagy
Biztos meglesz a magad párja, csak idő kérdése.
De amúgy miért vagy magányos?
Volt már kapcsolatod? Bár lányoktól hülyeség ilyet kérdezni de hátha nem:)
Azért sok baj van a kapcsolatokban, általában több a rossz mint a jó, mivel az emberek többsége rossz párt választ. Attól pedig hidd el jobb egyedül:)
Élvezd ki amíg egyedül vagy. Olvass, sportolj, foglalkozz magaddal és ne legyél letörve. Azt nem szeretik az emberek:) Na meg ne vágj savanyú arcot, ez is jó tipp. (Rest in Bitch face off lényegében:) )
Amúgy meg ismerkedj:) lány ismerőseidnek biztos van fiú ismerőse akivel néha beszélnek. Odamész köszönsz neki (lánynak amikor aznap először látod) akkor lehet bemutatkozik a srác vagy te neki és legközelebb már lehet tudsz vele beszélni:)
Egy kapcsolatom volt eddig, 3 évet tartott és lassan egy éve vége, jóban vagyunk a volt barátommal de már nem vonzódunk egymáshoz.
Lefoglalom magam, van életem, csak tényleg főleg ha végeztem midnen teendőmmel a nap végén és aludni emnnék olvasok egyedül vagy megnézek egy filmet már ne értékelem úgy... egyébként csak az utóbbi 2 hónapban érint ez ennyire rosszul. Eddig értékeltem, hogy egyedül vagyok.
Vizsgaidőszakra (inkább végére) gondolom nagyon kijött rajtad a magány mivel se csoporttársaiddal nem jártál össze nagyon, illetve se kapcsolatod nem volt aztán most tetőzik ez a dolog:)
Szerintem (bár nem vagyok lány) kicsit jobban veszik a fiúk a közeledést idegen lányoktól csak úgy, mint fordítva. Főleg ha csinos is vagy a számára, tehát picit ha ismerős ismerősét megismered már sokkal több embert ismerhetsz meg:) (bár a "közeledős" témában ott van az is hogy lehet nyomulásnak veszi, de ez szerintem inkább a parasztabb réteg)
Szia!
Talán nem jó helyen és közegben keresel. Erre gondoltál már? (Tinder...)
Vannak, akik nyugodtabbak, kerülik a csillogást nem a társkeresôkön hirdetik magukat. Az ilyen típusú embereket sokan nem értik. Mert nem passzolnak bele a könnyebben elfogadható tömegbe.
Nincs is szerintem probléma azzal ha más az értékrended. És igen. Nem jó egyedül de jobb, mint egy rossz kapcsolatban.
A nagy kérdés csupán az, ha majd jön egy testileg, lelkileg érett és korrekt srác, vajon észreveszed e? Mert a normálisabb fiúk is nehezen nyitnak. És nem azért mert gyávák, csak más az értékrendjük és elegük van a csalódásból és az "egyéjjeles" lány kínálatból...
Érdemesebb egy ideig magunkban lenni. Késôbb értékeled majd a párodat.
Ez egy vélemény volt a sok közül.
Sok sikert!
42F
Hát akkor nem tudom, az pedig elég furcsa hogy csak lányok járnak majdhogynem az egész egyetemre.
Facebookon nem szoktak írogatni srácok? Még ott szoktak bátrak lenni, vagy instagrammon.
Ezen kívül mondhatnám a hobbis dolgot amit itt mondogatnak, de én még egy embertől nem hallottam hogy valami hobbin jöttek volna össze.
Biztos aranyos leányzó vagy, 4 hónapon belül horogra akad valami pasi és a nyaralás már nem egyedül fog történni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!