Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyedül élek sose találok párt? :/
24 éves srác vagyok, se család, se szülők. Egyedül élek egy albérletben, dolgozom, eltartom magam.
Apám halott, anyám elmegyógyintézetben.
2 napja beszélgettem egy lánnyal egy társkeresőn amikor ezt mondtam, egyből eltűnt :( Van gyereke a lánynak, most mentek szét a hapijával. Bonyolult lett vna, de akkor is xarul esett
Ennyire gáz lenne, hogy nincsen senkim? :(
Ha egyedülálló anyaként különbnek érezte magát,az az egyéni szocproblémája.Bár szerintem tök nem amiatt nem akart semmit, mert egyedül laksz,apád meghallt,anyád meg elmegyógyintézetben.
Szerintem tùlgondolod.Az inkább előny,hogy egyedül élsz.
persze, hogy eltűnnek, senki nem a siránkozás csöpögős dumát akarja hallgatni első időben....
és ez annak tűnik.
Amúgy meg semmiben nem segítene az, pártalálás terén ha lennének szüleid. Miben lenne jobb?? Apu vagy anyu találna neked barátnőt?
A családot meg inkább hanyagold a beszélgetésből pláne első időben.
Anyukád még él, szóval van valakid!! Remélem szoktad őt látogatni.
Egyébként tudod, számomra az a visszataszító, hogy így viszonyulsz hozzá, hogy olyan, mint ha már halott lenne számodra, miközben még él. Vagy ennyire rossz a viszonyotok?
Számomra az is nagyon furcsa, hogy ennyire közömbösen, ridegen állsz ehhez hozzá. "se család, se szülők"
Miközben van egy fél családod, anyukád, aki még él.
Esetleg ne ezzel kezd az ismerkedést, hanem a pozitív dolgokkal.
Nem gáz, sőt inkább előny.
Jobb hogy egyedül élsz, mintha a szüleidnél élnél, akik eltartanának.
Nyílván ne egyből a szüleiddel kezzd az ismerkedést, hanem magadat mutassd be csak te legyél a téma.
Nem kár ezért a nőért, ne akarj egy nőt gyerekkel főleg így tapasztalatlanul.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!