Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egyedül élek sose találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyedül élek sose találok párt? :/

Figyelt kérdés

24 éves srác vagyok, se család, se szülők. Egyedül élek egy albérletben, dolgozom, eltartom magam.

Apám halott, anyám elmegyógyintézetben.

2 napja beszélgettem egy lánnyal egy társkeresőn amikor ezt mondtam, egyből eltűnt :( Van gyereke a lánynak, most mentek szét a hapijával. Bonyolult lett vna, de akkor is xarul esett

Ennyire gáz lenne, hogy nincsen senkim? :(

2019. márc. 8. 09:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem fura, hogy barátaid sincsenek.

Azt gondolom, hogy barátkozz emberekkel, utana könnyebb lesz ismerkedni is.

2019. márc. 8. 10:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Gondolom nem magától kezdte.el ezeket írni,hanem szóba került.
2019. márc. 8. 10:32
 13/19 anonim ***** válasza:

Az egyedul eles elony.

Anyadra mondd azt,h kulfoldon dolgozik.

2019. márc. 8. 10:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miêrt akarjátok,hogy hazudjon az anyjával kapcsolatban.Ha összejönnek,akkor ki fog derülni egyszer.Akkor pedig majd azért kerül sor szakìtásra vagy bizalomvesztésre mert hazudott.Azt kevesen értenék,hogy miért tette,mert meg klett volna bìznia annyira a nőben,hogy ezt megossza vele.
2019. márc. 8. 10:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. Megnyugtattál, hogy vannak itt még normális emberek. Persze csak elvétve.
2019. márc. 8. 12:02
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj, hogy egyedül vagy, vagy hogy az anyukád beteg. Hazudni sem kell erről. Viszont két nap után ez nem téma. Kicsit kétségbeesettnek tűnik, olyan "rengeteg bajom van, segíts nekem".
2019. márc. 8. 13:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha felmerül,mint kérdés,akár 2 nap után,akkor viszont meg kell válaszolnia valahogy...
2019. márc. 8. 13:47
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene hazudni?

Lehetséges úgy nem kiteregetni a családi szennyest, hogy közben nem kamuzik az ember.

2019. márc. 8. 15:36
 19/19 anonim ***** válasza:

Pont, hogy előny, hogy ennyi idősen egyedül élsz!

Itt inkább azzal van a gond, hogy ajtóstul rontottál a házba, mondhatni.

Ez olyan téma, amiről inkább olyan 4.-5. beszélgetésnél hozható fel, ha olyan a viszony, de mindenféleképpen randi előtt.

2019. márc. 8. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!