Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy bírjam ki, hogy nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjam ki, hogy nekem örökre egyedül kell élnem?

Figyelt kérdés

Úgy érzem hogy nekem sosem lesz társam. Eddig sem volt sosem barátnőm. Pedig nagyon szeretnék, de nem tudok ismerkedni. Hiába szeretnék, nem tudok mit tenni, mert belőlem "hiányzik" az a "dolog" ami az ismerkedéshez kell.

Nem járok olyan helyre ahol ismerkedni lehetne, meg nem is tudok senkivel sem sokat beszélgetni, és ráadásul barátaim sincsenek.

Hogy fogadjam el az egyedül létet, ha közben vágynék egy nőre?

2019. márc. 12. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Rinyálni azt tudsz, de tenni, cselekedni, változni, motiválni magad, ááá.. az már luxus. Akarat gyenge vagy. Nem is akarsz te párkapcsolatot. Ha akarnál, akkor mindent megmozgatnál annak érdekében, hogy célodat elérd.
2019. márc. 12. 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Az ilyen kérdésekre az emberek mindig választ várnak.

Noss....vajon mi fog történni a te jövődben?

dolgozni fogsz, pénzt keresel....

telnek az éveid...munka - otthon - élelmiszer vásárlás - TV internet...néha felporszívózol takarítasz, néha főzöl valamit, néha veszel egy ruhát és ez így megy majd életed végéig...

a vége felé már be fogsz dilizni, depressziós leszel, ez hatással lesz a munkádra, talán ki is fognak rúgni, találsz majd egy szar melót...aztán inni fogsz cigizni...gyógyszereken fogsz élni...majd rosszul leszel ....kórházba kerülsz...kivizsgálnak, hülyének nyilvánítanak, kapsz egy raklap nyugtató hatású gyógyszert....

a szüleid belefáradnak közben az egész életedbe....próbálnak pszichiátert keresni neked, de te eltávolodsz tőlük is...

a szép lakásodból vagy házadból egy lepukkant koszos fészekben élsz majd és már a szülők sem fognak élni...utcára kerülsz, közmunkás leszel...és egy nap egyedül beledöglesz otthon a nyomorú életedbe de addigra már a sok gyógyszer teljesen kipusztítja majd az agyad és nem gondolkodsz semmin....

a szomszédok érzik majd a bűzt és egy idő után rádtörik az ajtót, és az állam vagy hivatal eltemet, senkid sem lesz, kapsz egy olcsó fából egy keresztet...évek alatt benövi a gaz, a kereszt elrohad, a sírt nem váltja meg senki, rádtemetnek mást...

és vége...

Ezt akarod??

2019. márc. 12. 21:35
 3/9 anonim ***** válasza:

"Nem járok olyan helyre ahol ismerkedni lehetne, meg nem is tudok senkivel sem sokat beszélgetni, és ráadásul barátaim sincsenek."

Talán tenni is kellene valamit, nemcsak ülni és várni a semmire.

2019. márc. 12. 21:37
 4/9 anonim ***** válasza:
2-es valami gyógyszert te is szedhetnél.
2019. márc. 13. 00:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Először barátokat kellene szerezni. Ha egy barátságot nem tudsz fenntartani veled azonos nemű emberekkel, akkor párkapcsolatot sem fogsz tudni fenntartani.
2019. márc. 13. 07:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem kell erőltetni, ami nem te vagy. Valami azért biztos érdekel, amit szívesen csinálsz? Csináld azt. Én is vágyom társra, és nem igazán vagyok sikeres, de attól még tudok örülni dolgoknak (bár sokszor megállapítom, hogy a sport, művészet stb. egyben pótcselekvések is). Aztán ki tudja. Sokan buknak a "magányos farkasokra". Azért a megjelenésed, higiéniád ne hanyagold el, még ha a kedvetlenség nem is igazán adja meg a löketet ahhoz, hogy rendszeresen borotválkozz, vágass egy jó frizurát vagy ruhákat válogass a boltban.
2019. márc. 13. 08:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Fogadj örökbe egy menhelyi kutyát és járj vele kutya suliba .

Legalább nem szín sírsz majd hogy életképtelen vagy a nők szemben!

2019. márc. 13. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt én még lány létemre is odamegyek ha tetszik valaki. Munkatársaimmal tesommal eljárunk bulizni ott is lehet ismerkedni, munkahelyen suliba vagy ha eljárász edzeni vagy találsz valami hobbit.
2019. márc. 15. 22:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Érd el, hogy ne azon múljon az önbecsülésed, hogy van-e párkapcsolatod.
2019. márc. 21. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!